Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slabce ve Hředlích překvapit nedokázaly


Branky


0

Hředle - Favorit soutěže má sice několik hráčů na marodce, ale i tak šel do zápasu jako favorit. Slabce, čekající stále na premiérové body v nejvyšší okresní soutěži, se svým soupeřem dokázaly ze začátku držet krok, ale Hředle se vzchopily a zápas ovládly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cibulkův první gól za Hředle

Ze začátku zápasu se v dobré příležitosti ocitl Šmíd s Rendlem, ale ani jeden nevyužil přihrávky Bechnera. Sám hředelský útočník vyzkoušel pozornost slabeckého gólmana, který byl ale na místě. Hosté vycházeli z defenzivy a hrozili z protiútoků, ale ty se Čihovi a T. Černému  nepodařily gólově zakončit. Ve 25' padl první gól, když nákop Vitnera podcenil hostující stoper Fencl, míč se dostal k Bechnerovi, který se zapsal jako první na listinu střelců - 1:0.

 

Obrovskou šanci spálil dále Šmíd, který po Bechnerově vyhraném souboji s Hrbkem mohl uklidit do sítě, ale trefil před sebou ležícího spoluhráče se slabeckým stoperem Benadou, který se s Bechnerem výborně vrátil a přispěl tak k zabránění druhého gólu. Ve 26' se už domácí radovali podruhé. Bethel vyslal uličkou Cibulku, který ze strany procedil míč mezi nohama hostujícího brankáře - 2:0.

 

Krátce po půl hodině hry mohli Slabečti srovnat, ale střelu Konopáska zablokoval Bethel. V další šanci domácích se objevil opět Šmíd, který mířil již podruhé nepřesně. Poslední šancí první půle byla zblokovaná střela Vodrážky, kterou ale Hrbek zneškondil. Do kabin tak šli domácí za dvougólového vedení.

Čestný gól Slabec v závěru utkání

Hředle vlétly do druhé půle a hned se mohly radovat, ale Rais po přihrávce od Bechnera přestřelil hostující svatyni. Hned poté postupoval Bechner sám na Hrbka, ale nastřelil pouze jeho tělo. V 50' padla další branka. Vitner se uvolnil přes dva bránící hráče na vápně, naservíroval Rendlovi, který technickou střelou navýšil vedení - 3:0. V další šanci a hned gólově byl Bechner, který po přihrávce Šmída rozvlnil síť za Hrbkem počtvrté - 4:0.

 

Hředle se dostávaly i do dalších šancí, ale Hrbek byl proti. Vychytal nejdříve Vitnera, poté v poslední desetiminutovce i Bechnera, jehož střelu ale jen vyrazil do míst, kde stál Šmíd a jeho dorážku zlikvidovat nedokázal - 5:0. Před pátou brankou nebyl k vidění příliš pohledný fotbal. V další dobré příležitosti se zjevil Minařík, ale jeho levačka si na Hrbka nepřišla. Poté nebylo přáno Vitnerovi, který se nadvakrát neprosadil. Dalším kdo ztroskotal na Hrbkovi byl Rais, jehož povedenou střelu hostující brankář zneškodnil.

 

V poslední minutě základní hrací doby se i Slabce dočkaly. Hladký zachyboval v rozehrávce, čehož se ujali hosté. Po rychlém protiútoku to byl nakonec Konopásek, který sebral Malinovskému čisté konto a zaznamenal alespoň čestný gól. Slabce i nadále po tomto utkání čekají na premiérový bod.

 

Zdroj: Oficiální stránky FK Hředle, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - vedoucí týmu: "Prvních dvacet minut byly Slabce herně lepší. Veškeré jejich střelecké pokusy zpoza vápna ale blokoval Bethel. První gól tak utkání trochu rozsekl, dále se za nás prosadili netradiční střelci. Ve druhém poločase jsme měli obrovské šance, ale jak je naším zvykem, tak jsme neproměňovali. Buď jsme zakončovaly nepřesně nebo nás vychytal Hrbek. V závěru zápase sebraly Slabce Malinovskému čisté konto."




Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , M. Cibulka [-] , J. Skoupý [-] (46. V. Hladký [-] ) , T. Rendl [-]

TJ Slabce
T. Hrbek [-] - T. Macák [-] , T. Černý [-] , M. Konopásek [-] , J. Černý [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , M. Benada [-] , V. Schejbal [-] , T. Fencl [-] , O. Cílek [-]

ŽK: 57. M. Cibulka , 75. A. Vitner - 20. M. Konopásek .
Hráči zápasu: D. Bechner - J. Čiha .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - SLÁMA Jan (N), ULDRICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.