4:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Kněževes vzala Kolešovicím vítězství v poslední minutě


Branky


53. M. Večěřa , 79. J. Hanych (p.) , 90. J. Hanych - 8. D. Polánek , 32. V. Zuska , 51. P. Barthel
0

Kněževes - Za větrného počasí se odehrál zápas v Kněževsi, která hostila rozjeté Kolešovice. Ty se ujaly po poločase dvougólového vedení, ale v samém závěru o tři body přišly. Rozhodovat tak musel penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivita Kolešovic

První půle byla ze strany Kněževsi dosti nepovedená. Hned v 8' vybídl povedenou přihrávkou Kapoun Daniela Polánka, který samostatný únik na Lennera proměnil v gól - 0:1. Další branku přidaly Kolešovice krátce po půl hodině hry. Centr od pomezní lajny prošel až za záda domácího brankáře, autorem branky byl Zuska - 0:2. Domácí se dostali do čtyř vyložených šancí, ale gól jim nebyl dopřán. To na druhé straně bylo veseleji. Kolešovice byly velmi produktivní narozdíl od svého soupeře a po prvním poločase měly dvougólový náskok.

Říká se, že poločasové vedení 0:2 je nejhorší

První šance druhé půle byla hned po třech minutách, kdy si vzal míč na své kopačky Krejčí, prošel až do vápna, kde jeho zakončení špičkou skončilo vedle Herinkovy branky. V 51' si vybral slabší chvilku kněževeský Vaníček. Kněževeská defenziva si vzadu vyměňovala balón, Vaníček místo odkopu volil kličku, ale to mu vymstilo. Daniš jeho úmysl přečetl a obral ho o míč, naservíroval do vápna na nabíhajícího a neobsazeného Barthela, který poslal Kolešovice do třígólového vedení - 0:3.

 

Kněževes ale obdržená branka nesložila. Ba naopak přišli domácí s rychlou odpovědí. Dvě minuty po inkasované brance našel Hanych Večeřu před vápnem, ten se uvolnil kolem bránícího hráče a prudkou střelou pod břevno snížil - 1:3. Poté se hra uklidnila a hrálo se mezi vápny. V 65' musel střídat po střetu s protihráčem Lenner, kterého v brance nahradil Miroslav Vršecký. V 79' bylo po delší době rušno ve vápně Kolešovic a byla z toho rovnou penalta. K té se postavil Hanych a vstřelil důležitý kontaktní gól - 2:3.

 

 

Tlak Kněževsi v závěrečné desetiminutovce gradoval. Střídající Hertl hledal cetrem ze středu hřiště Hanycha mezi malým vápnem a penaltou, ale ten v těžkém souboji nedokázal přesně zamířit. V další šanci se ocitl na zadní tyči Vrábík s Hanychem, ale ani jeden nedosáhl na centr po rohovém kopu rozehraném na krátko. Kolešovice mohly těžit jen z protiútoků, ale i díky výborně bránícímu Krejčímu, který vše jistil zezadu, se hosté neprosadili.

 

 

Poslední minuta a rohový kop. Nebezpečný centr, který ještě dokázaly Kolešovice ustát a odvrátit na další rohový kop. Míč si postavil Vrábík a nepříjemný centr na přední tyč propadl, na zadní tyči si ho našel Hanych a v souboji doslova dotlačil míč do sítě - 3:3. Euforie na domácí straně mohla vypuknout, na druhé straně se dá mluvit o rozhořčení a nespokojenosti mířené k rozhodčímu. Protesty Kolešovic vygradovaly v červenou kartu pro Štíchu. Kněževes tak v poslední možné chvilce vyrovnala a zápas šel do penalt.

 

 

 

Miroslav Vršecký první penaltu lapil, což bylo rozhodující



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl, záložník: "První poločas byl pro nás velmi nešťastný. My jsme tutovky neproměnili, naopak soupeř využil naše dvě okénka v defenzivě a dvakrát se prosadil. Ve druhé půli jsme si dali třetí branku sami, ale dokázali jsme v samém závěru vyrovnat a po penaltách brali velmi cenné a vybojované dva body."




Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] (65. M. Vršecký [-] ) - M. Večěřa [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , O. Neveďal [-] (60. R. Hertl [-] ) , K. Hrubý [-] , R. Vaníček [-] (52. M. Miksa [-] ) , J. Vrábík [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Kovář [-] , T. Kapoun [-] , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] (80. J. Polánek [-] ) , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-] (85. O. Ridzoň [-] ) , T. Luksch [-]

ŽK: 16. R. Čihař , 74. J. Vrábík - 3. J. Daniš , 21. J. Vician , 54. P. Barthel , 69. T. Kapoun . ČK: 90. M. Štícha .
Hráči zápasu: M. Krejčí - T. Kapoun .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Říha Michael - ŠMÍD Rudolf, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.