Přestřelku na umělce vyhrál domácí Baník


Branky


19. L. Dadák , 34. L. Dadák , 47. L. Plincner (vl.) , 85. L. Dadák - 28. D. Devera , 36. M. Skoupý , 62. P. Čech st.
0

Rynholec - Zápas mezi domácím Baníkem a zavidovskou rezervou byl pastvou pro oči všem přítomným fanouškům. Padalo spousty branek, nechyběly ani šance na obou stranách a ani občas nějaký ten ostřejší zákrok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zavidov dvakrát srovnal

Aktivněji do zápasu vstoupili domácí, kteří mohli jít brzo do vedení, ale hlavičku domácího hráče, který pěkně zamířil k tyčí, dokázal Štiller krásným zákrokem vytěsnit na rohový kop. V 8' se dostal do samostatného úniku Beran, ale selhal na Štillerovi. V 15' museli hosté čelit nepříjemnosti, když se po jednom ze soubojů zranil brankář Štiller. Zápas sice dochytal, ale bylo na něm zranění znát.

 

V 19' na sebe nechal ukázat Dadák, když natáhl z velkého vápna a zavidovský brankář na jeho střelu k tyči nedosáhl - 1:0. Vyrovnání pro hosty zařídila legenda zavidovské kopané Devera, který zamířil přesně k tyči a brankář Haužvič byl bez šance - 1:1. Nerozhodný výsledek netrval moc dlouho, protože vedení na stranu domácích vrátil opět Dadák, který dokázal propálit Štillera - 2:1. Už za dvě minuty přišel nejhezčí gól utkání z hlavy Skoupého, který zády k brance dokázal hlavou do vzdálenějšího koutku branky překonat Haužvice - 2:2. Do kabin se tedy šlo za vyrovnaného stavu.

Dadák dal důležitý rozhodující gól

Vstup do druhé půle začal pro hosty trochu nešťastně, protože si ve 47' srazil střelu Berana do vlastní branky Plincner, který tak nedal vlastnímu brankáři šanci zasáhnout - 3:2. Domácí se snažili navýšit své vedení, ale jejich koncovka nebyla přesná, a tak přišel trest na druhé straně. Po krásné souhře po ose Zuda, Denk a Petr Čech st. se prosadil posledně jmenovaný z trojice zavidovských hráčů - 3:3.

 

V 80' mohl dokonce strhnout vedení na hostující stranu Denk, ale po přihrávce Čecha st. nedokázal trefit branku. Nejdůležitější branka přišla pět minut před koncem, když si nedokázali hostující obránci poradit s centrovaným míčem, ke kterému se dostal Dadák a poslal míč pod Štillerem - 4:3. Tato branka znamenala nejen vedení Baníku, ale také hattrick. Tento stav byl také stavem konečným. Zavidov si tak i přes svůj bojovný výkon odváží pouze dobrý pocit ze hry, Baník bere tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka, záložník: "Divný zápas, hrozně moc jsme se nadřeli na každý gól a soupeři tam padlo všecko. Je pravda, že místy nás soupeř i přehrával, ale naštěstí jsme vítězný gól vstřelili my."

FC 05 Zavidov B
Martin Štiller, brankář: "Velká škoda, bod jsme si určitě zasloužili. Troufnu si říci, že to byl jeden z našich nejlepších výkonů tuhle sezónu. Všichni na place nechali vše, co mohli, bohužel štěstí se k nám v tomto zápase otočilo trochu zády. Musím všem klukům poděkovat za nasazení a bojovnost. Mrzí mě také to, že jsem nemohl klukům oplatit to, co vše za mě tento zápas odmakali. Díky kluci."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - P. Fonod [-] (83. T. Hnízdil [-] ) , T. Stránský [-] , F. Milfait [-] , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , M. Beran [-] (67. M. Drábek [-] ) , L. Dadák [-] (88. P. Havlík [-] ) , M. Kedroň [-] , D. Rajgl [-] (65. V. Petrus [-] ) , T. Měsíček [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Zuda [-] , J. Kraus [-] - P. Čech st. [-] - L. Plincner [-] , B. Lukáč [-] , R. Štiller [-] (83. M. Vrubel [-] ) , D. Denk [-] , D. Devera [-] , M. Skoupý [-] , P. Pešek [-]

ŽK: 6. L. Dadák , 30. F. Milfait , 79. T. Stránský , 88. P. Havlík - 43. L. Plincner .
Hráči zápasu: L. Dadák - M. Skoupý , P. Čech st. .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - VYHNANOVSKÝ Milan, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.