3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Kroučová po penaltách zvítězila nad Kněževsí


Branky


0

Kroučová - Místní celek přivítal na svém hřišti papírově silnější Kněževes, která ale nezažívá příliš povedený podzim. Domácí dokázali doma překvapit například i s Lišany a jinak tomu nebylo ani v tomto zápase, kdy se po základní hrací době šlo do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes ovládla první půli

Vstup do zápasu se povedl hostující Kněževsi, která šla hned ve 3' do vedení. Povedená kombinační akce skončila u Komžika, který si dovolil ve vápně ještě kličku Tomešovi a zakončoval do prázdné branky - 0:1. Hosté nadále kontrolovali utkání a přidali ve 40' další branku. Hanych centroval, míč prošel přes malé vápno až k Čihařovi, který z první uklidil do sítě - 0:2. První půli si tak Kněževes vytvořila dvougólový náskok, ale říká se, že vedení 2:0 je to nejhorší.

 

Kroučová dovedla zápas do penalt

Do druhého poločasu vykročila úplně jiná Kněževes. Domácí na svého soupeře vlétli a hned ve 49' snížili. Na centr si naskočil Machovský a hlavou překonal Miroslava Vršeckého v brance - 1:2. 55' a bylo srovnáno! Sudí Šmíd nařídil dle slov kněževského Hertla velmi přísnou penaltu, kterou zužitkoval Vacínek - 2:2.

 

 

 

Ve zbylém čase domácí hlídali pro ně dobrý výsledek a vsadili na jednoduchou hru založenou na defenzivě. Kněževes se do konce zápasu nedostala do výrazné šance, Kroučová vše řešila jednodušše a vyhlížela konec zápasu. Toho se také dočkala a zápas musely rozhodovat pokutové kopy.

Nasazení Lennera Kněževsi nepomohlo

Kněževes nasadila na penalty do branky Lennera. Za hosty se prosadil Krejčí, Vaníček, Miksa a Hertl. Neúspěšní naopak byli Čihař s Janem Vršeckým. Domácí byli o jeden pokutový kop úspěšnější, a tak brali dva body, které jistě měly cenu zlata.

 

Na zápase fotil Štefan Ferencz, jehož fotky si můžete prohlédnout v galerii.



Ohlasy k zápasu



FK Kněževes
Radek Vaníček: "První půli jsme dominovali, vytvořili si šance, dali dva góly a domácí do ničeho nepustili. Druhou půli jsme absolutně nezvládli, udělali jsme dvě chyby, dostali jsme dva góly a ve finále prohráli na penalty. Jsme doslova nasraní, protože kdybychom dali v první půli to, co jsme dat měli, zápas bychom s přehledem dohráli za 3 body. Prohráli jsme, protože jsme byli laxní a nekoncentrovaní."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Kiss [-] , F. Machovský [-] , R. Prokop [-] , L. Petráček [-] (27. A. Dekoj [-] ) , J. Škuthan [-] , P. Mindžak [-] , V. Blín [-] (46. A. Mildorf [-] ) , R. Janek [-] , J. Kováčik [-] (46. M. Vacínek [-] ) , L. Vajnar [-]

FK Kněževes
M. Vršecký [-] (90. L. Lenner [-] ) - M. Večěřa [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] (70. R. Hertl [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] (27. M. Miksa [-] ) , K. Hrubý [-] , R. Vaníček [-] , J. Vrábík [-]

ŽK: 21. V. Blín , 56. A. Mildorf , 66. J. Škuthan , 75. F. Machovský - 55. M. Vršecký , 80. R. Vaníček .
Hráči zápasu: F. Machovský - K. Hrubý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - ŠKUTHAN Tomáš (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.