0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Jesenice získala skalp Olympie


Branky


0

Rakovník - V posledním domácím zápase si Olympie hladce poradila s Lišany. Poté přišla prohra ve Hředlích a nyní čekala rakovnický celek Jesenice. Ta v posledním zápase porazila Rynholec a cenné body proti nováčkovi soutěže potvrdila i proti Olympii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeníček opět věděl, kde má stát

Olympie nastoupila do zápasu bez svých opor - brankáře Šímy a Kokšála. První šancí byla střela nejstaršího hráče na hřišti Holého, která letěla nad branku Bajera. Na první branku se čekalo až do 36'. Olympie chybovala na půli hřiště, čehož využil Vít Fiala a postupoval na Němce, který zastoupil v brance Šímu. Strážce rakovnické svatyně na poprvé Fialu vychytal, ale obrana mu nepomohla, čehož využil Jeníček a hlavou otevřel skóre zápasu - 0:1. Za tohoto stavu se šlo také do kabin.

 

 

Jesenice si vítězství pohlídala

Druhá půle, první šance a hned gól. Jesenický Kolář využil zaváhání rakovnické defenzivy, poslal míč na volného Jeníčka do vápna, který nezazmatkoval, udělal si zasekávačku a překonal bezmocného Němce - 0:2. I Olympie se dostala do šance, ale na krátko rozehranou standartní situaci poslal Číhař nad. I střelec z minulých zápasů Havel se dostal do šance, ale jeho střelu zblokovala zeď.

 

Zápas nabídl také šanci Jakuba Johna, který nedaleko penaltového puntíku vyslal střelu, ale netrefil prostor zařízení. S dalšímí střeleckými pokusy si poradil jistý Němec. Na druhé straně se do vápna prodral Karnafel, ale Bajera jeho střela neohrozila. Olympie nepředvedla dobrý výkon a Jesenice po zásluze brala plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Předvedli jsme ostudný výkon, byla to hanba. V pondělí jdu odevzdat medaile. Jesenice nebyla zdaleka silnějším soupeřem než ostatní, ale vyhrát si zasloužila. Jesenickým gratuluji, my jsme si za předvedený výkon nezasloužili ani bod."




Sestavy


Olympie Rakovník
M. Němec [-] - M. Peták [-] , V. Holý [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , J. Ogurek [-] (46. Z. Křováček [-] ) , M. Havel [-] , M. Karnafel [-] , R. Suchánek [-] (46. T. Rychtařík [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] (85. R. Kalaj [-] ) , F. Horvát [-] (70. J. Beneš [-] ) , D. Kolář [-] (58. Z. Fiala [-] ) , J. Pfejfer [-] , V. Řehoř [-] , J. Mutínský [-] , J. John [-] , P. John [-] , P. Altman [-]

Hráči zápasu: D. Jeníček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TREŠL Miroslav, ŠMÍD Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.