Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hanych hattrickem nasměroval Kněževes za výhrou


Branky


0

Kněževes - Nepovedený vstup do soutěže zaznamenala Kněževes, která doma přivítala Olešnou. Ta na tom byla před zápasem o tři body lépe než domácí. Zápas v Kněževsi hosté dokázali otočit, ale ve druhé půli o vítězství přišli, a tak mají hráči obou celků stejný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešná během chvíle zápas otočila

"Kluci rozehráli zápas moc dobře a po opravdu fotbalové parádě Jirky Hanycha a gólu Holečka jsme vedli už v 15. minutě 2:0. Hráli jsme ve středu zálohy s trojicí hráčů a soupeř si s tím očividně nevěděl rady. Bohužel jsme museli nuceně střídat a přeskupit sestavu. Olešné se podařilo dosti laciným gólem snížit a během devíti minut zápas otočit ve svůj prospěch na 2:3," sdělil k první půli kněževeský Rostislav Hertl.

Hanychův hattrick přinesl tři body

"Ve druhé půli jsme museli podruhé nuceně střídat a jelikož jsem byl na lavičce už jenom já, který dobral před 2 dny antibiotika, tak jsem tam v 51. minutě šel. Zápas se nám podařilo otočit na 4:3, ukončil svou rozpravu o zápase Hertl." Hanychovi se během tří minut podařilo zkompletovat svůj hattrick. Totoho hráče také sám Hertl za jeho výkon vyzdvihl. Olešná tak nepotvrdila rychlý obrat z prvního poločasu a z Kněževsi odjížděla s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "Za předvedený výkon jsme si nezasloužili bodovat."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] (33. M. Vršecký [-] ) - M. Miksa [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , P. Komžik [-] , K. Hrubý [-] , R. Vaníček [-] (16. J. Kříž [-] ) , J. Vrábík [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Topinka [-] (70. K. Köhler [-] ) , R. Zadák [-] , J. Procházka [-] , T. Sejpka [-] , P. Telvák [-] (58. M. Sládek [-] ) , L. Majba [-] , L. Helebrant [-] , A. Hlavsa [-] , M. Vodrážka [-] (72. K. Ivančík [-] ) , M. Ličman [-] (20. J. Karas [-] )

ŽK: 55. A. Hlavsa , 60. T. Sejpka , 67. J. Procházka .
Hráči zápasu: J. Hanych - T. Sejpka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.