Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice zvítězila nad rynholeckým Baníkem


Branky


0

Jesenice - Domácí přivítali na svém hřišti nováčka soutěže z Rynholce. Baník začal soutěž úspěšně, ale v Jesenici ho nečekalo nic jednoduchého. Jeseničtí využili výhodu svého velkého hřiště a Baníkovce porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Vstup do zápasu měli lepší domácí, kteří se hned v 6' radovali po úvodní brance Koláře - 1:0. Poté se hra vyrovnala, ale na branku se čekalo až do poslední pětiminutovky. Ve 40' srovnal skóre utkání rynholecký Měsíček, který se uvolnil z levé strany a z hranice šestnáctky mířil přesně na zadní tyč - 1:1. Radost z vyrovnání vzal hostům těsně před koncem první půli zkušený Jeníček, který se po centru vyšrouboval do vzduchu a hlavou uklidil míč za Haužvice, čímž stanovil skóre první půle - 2:1.

Definitivní klid až v samotném závěru

Druhou půli měli Rynholečtí jasný cíl - vyrovnat a být blízko k bodovému zisku. K tomu je nasměroval krátce po hodině utkání Beran, který srovnal stav - 2:2. Remízový stav se ale nelíbil domácím, kteří zásluhou Jeníčka šli v 75' opět do vedení - 3:2. Domácí kanonýr opět prokázal důležitost pro svůj tým, když vstřelil druhý gól. Čas utíkal a Rynholec ne a ne vyrovnat. Definitivní podobu skóre stanovil Balý, který v poslední minutě zápasu zužitkoval výhodu pokutového kopu - 4:2. Uklidňující branka tak přišla až v samém závěru a Jesenice tak brala velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rynholec
Petr Rajgl, trenér: "Byl to těžký zápas pro oba týmy. V 1. poločase jsme dokázali vyrovnat, ale těsně před jeho koncem jsme inkasovali. Výkon nebyl úplně povedený, ale bylo to lepší než v Lišanech. Bojovalo se hlavně o střed pole. Na některých hráčích je znát, že se stále seznamují s Okresním přeborem. Jesenice nás tak úplně nepřehrála, ale byla šťastnější o dva góly, a tak vyhrála."



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , F. Horvát [-] , D. Kolář [-] (78. J. Beneš [-] ) , J. Pfejfer [-] , V. Řehoř [-] , Z. Balý [-] , Z. Fiala [-] , P. John [-] , P. Altman [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - P. Fonod [-] (68. P. Havlík [-] ) , T. Stránský [-] , F. Milfait [-] (46. T. Hnízdil [-] ) , L. Skalák [-] , J. Matějka [-] , M. Beran [-] , L. Dadák [-] , M. Kedroň [-] , D. Rajgl [-] , T. Měsíček [-]

ŽK: 28. P. Altman - 28. J. Matějka , 35. L. Dadák .
Hráči zápasu: D. Jeníček - D. Rajgl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - JOHN Jakub (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.