0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 10:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: B-tým Zavidova na bodový zisk z Jesenice nenavázal


Branky


0

Zavidov - Rezerva Zavidova v minulém kole přivezla dva cenné body z Jesenice, na které chtěla navázat doma proti Kněževsi. Ta dva zápasy po sobě nebodovala a svého souseda v tabulce chtěla porazit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná fotbalová hitparáda se nekonala

V dalším kole zavidovská rezerva přivítala na své půdě Kněževes. Oba celky se v této sezoně zatím spíše trápí a opět měly problémy se sestavou. Zavidov byl rád, že dal dohromady 11 lidí, to samé platilo i pro hosty. Ti se museli obejít bez zraněného Vrábíka či Hertla, P. Čihaře a dalších. Kněževes dokonce neposlala svůj B-tým na zápas do Mšeckých Žehrovic, jelikož by dva celky dohromady v jeden čas nedala.

 

Zpočátku to vypadalo, že se utkání vůbec hrát nebude. Domácí kabiny se totiž někdo v noci pokusil vykrást. Po vypáčení dvou dveří lupiče zřejmě vyplašil hlučný alarm, a tak se nic neztratilo. Hráči ale museli čekat až se celá věc prošetří. Když už byl povolen přístup do kabin, rozhodčí tlačili na hráče, a tak oba týmy nastoupili téměř bez rozcvičky, což mělo za příčinu svalové zranění zavidovského Čecha ml.

 

Hrál se fotbal nevalné kvality, oba týmy měly na všechno příliš času a pro oko fotbalového fanouška to nebylo nic vábného. Prvních dvacet minut se držel na míči převážně Zavidov, který párkrát prověřil hostujícího brankáře. Hosté se snažili prosadit dlouhými nakopávanými míči na rychlonohého Hanycha a Holečka. Jeden takový nákop hostům vyšel, když Hanych postupoval sám na Štillera a prostřelil ho - 0:1.

 

Kněževes potvrdila poločasové vedení

Druhá půle pokračovala v duchu prvního poločasu. Na obou stranách bylo k vidění spousty nepřesností. Po jedné zbytečné ztrátě domácích u vápna Kněževsi následoval rychlý protiútok, který tentokrát zakončil Holeček - 0:2. Poté se zápas spíše dohrával, Kněževes si kontrolovala výsledek a Zavidov nebyl schopen něco vytvořit. Všechny jeho akce končily po 3-4 přihrávkách nezdarem. Ke konci zápasu ukončil zavidovské trápení Čihař, když stanovil konečný výsledek-  3:0.

 

 

Na zápase fotil Štefan Ferencz, který nám své povedené kousky nahrál do galerie.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus: "V zápase s Kněževsí jsme chtěli potvrdit vydřené body z Jesenice, ale po tragickém výkonu jsme doma dostali 3 góly a nemáme nic. Hosté přijeli v hodně okleštěné sestavě, čehož jsme absolutně nedokázali využít. Hrál se fotbal úrovně IV. třídy, kdy my jsme předvedli ještě horší výkon než soupeř a po této bídě nemáme zase nic. Těžko se to hodnotí. Přišlo mi to, jako když se přišli všichni jen tak ,,vyprdět". Musíme náš tým dát do kupy, začít konečně hrát fotbal a zkusit se zvednout ze spodku tabulky."

FK Kněževes
Radek Vaníček, pravý obránce: "Do Zavidova jsem odjeli v 11 lidech, jelikož nás trápí absence. Ze začátku to vypadalo, že ani nebudeme hrát, jelikož v noci nějaký vandal vylomil a nevím jestli vykradl zázemí zavidovských fotbalistů, čili jsme zápas začali se zpožděním. Prvních 15 minut jsme nevěděli, kde jsme, a se štěstím pro nás to neskončilo inkasovaným gólem. Hrozili jsme z brejků a 3 takové proměnili. Žádné mužstvo si nevytvářelo převahu a byla to spíše taková plácaná."



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Kraus [-] , M. Zuda [-] - A. Kraus [-] , P. Šíma [-] , P. Čech st. [-] - P. Čech ml. [-] (28. L. Plincner [-] ) - R. Štiller [-] (67. Z. Nágl [-] ) , D. Štiller [-] , P. Pešek [-] , B. Lukáč [-]

FK Kněževes
M. Vršecký [-] - L. Lenner [-] - M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , D. Krýl [-] , K. Hrubý [-] , R. Vaníček [-] , M. Šefara [-]

ŽK: 48. A. Kraus - 49. R. Vaníček .
Hráči zápasu: M. Krejčí .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.