5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Reichlův hattrick položil Senomaty


Branky


3. O. Humr , 20. J. Matějka , 32. M. Reichl , 47. M. Reichl , 67. M. Reichl - 50. A. Polcar
0

Lány - Místní fotbalisté mají vydařený vstup do sezóny. V úvodním kole sice prohráli, ale ve zbylých zápasech jsou v základní hrací době neporaženi. Po cenných skalpech Olešné a Kolešovic mohli přidat i Senomatský. Berani si v posledním zápase zastříleli doma s Olympií, ale v Lánech bodovat nedokázali. Domácí nadělili Senomatům bůra a brali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lány potvrdily formu

Ve formě hrající Lány vstoupily do zápasu nejlépe jak jen mohly. Běžela 3' a hostujícího hráče přehlavičkoval Humr, který tak na samém začátku zápasu poslal domácí do vedení - 1:0. Na další branku se čekalo do 20', kdy se k míči dostal kapitán domácích Matějka a Kučabu překonal podruhé - 2:0. Pro Senomaty nepovedený vstup do zápasu, ale nic nebylo ztraceno.

 

O něco hůře pro Berany bylo krátce po půl hodině hry, když se krásnou střelou prezentoval Reichl - 3:0. Na obou stranách bylo k vidění několik šancí, ale další gól už nepadl a Lány tak měly lukrativní třígólový náskok.

V zápase mohlo padnout daleko více gólů

Vstup do druhé půle opět v režii domácího celku. Nutno ale říci, že defenziva Senomat podcenila situaci, kterou gólově zakončoval Reichl - 4:0. V 50' se s gólem ozvali také hosté, když Nováka překonal ve skluzu Polcar - 4:1. Kuriózní situaci přinesla 61' a zákrok Nováka na Vávru. Domácí brankář doslova vletěl do útočníka Senomat, který musel po zápase navštívit nemocniční zařízení. Rozhodčí Titlbach k udivení hostů potrestal domácího brankáře jen žlutou kartou. K dispozici ale měli hosté pokutový kop, ke kterému se postavil Mácha. Na Nováka v Senomatech nebudou jistě v dobrém vzpomínat, neboť nepříliš dobře zahranou penaltu zneškondil.

 

Senomaty se tak mohly dostat do hry, ale to se nestalo. V 67' hosté neuhlídali obávaného kanonýra Reichla, který zkompletoval hattrick - 5:1. Během zápasu ale bylo k vidění spousty šancí. Výsledek 5:1 mohl být klidně vyšší, kdyby oba celky své šance proměňovaly. Za Senomaty ve velkých příležitostech selhal Karnold, Vávra i Mácha. Domácí brankář lánské fotbalisty podržel nejen chycenou penaltou. Lány tak pokračují ve své krasojízdě a berou tři body.

 

V galerii naleznete fotky od Báry Sojkové.



Ohlasy k zápasu



SK Senomaty
Petr Sojka, asistent trenéra: "Věděli jsme, že Lány mají silnou ofenzivu, ale obrana by mohla být zranitelná. Chystali jsme se na začátek zápasu, kde jsme chtěli ideálně do poločasu držet výsledek 0:0 nebo obdržet maximálně jeden gól. To se bohužel nestalo, když jsme dostávali góly po individuálních chybách. Hrát jsme ale nepřestali a nadále se snažili se zápasem něco dělat. V 61' byl k vidění ostrý zákrok na Vávru a my kopali penaltu, která ale mířila do ideálního místa pro brankáře, který záměr Máchy vystihl. Kdybychom dali na 4:2, bylo by to ještě zajímavé. Šance na to byly a nemyslím si, že jsme hráli špatně, jen jsme nedali hodně šancí a po vlastních chybách inkasovali. Nastřelili jsme dvakrát břevno, jednou tyč. Škoda, Lány mají svou kvalitu a budou atakovat nejvyšší pozice v soutěži. Útočník Reichl ukázal, že má své kvality."



Sestavy


SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] , K. Tetour [-] , J. Loskot [-] , D. Švigár [-] - Č. Dolák [-] , M. Petr [-] (72. D. Jirava [-] ) , J. Matějka [-] - O. Humr [-] , P. Buršík [-] (82. J. Krátký [-] ) , M. Reichl [-] -

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Tajbl [-] (59. M. Sailer [-] ) , R. Hůla [-] , M. Karnold [-] , J. Vávra [-] , L. Mácha [-] , P. Liprt [-] , A. Polcar [-] , Z. Eichler [-] (27. R. Trešl [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Havel [-]

ŽK: 61. L. Novák - 41. R. Hůla .
Hráči zápasu: L. Novák , J. Matějka , M. Reichl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TITLBACH Marek - KROB Ladislav (N), SOJKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.