3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2017 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Olympie v dohrávce porazila Lišany


Branky


32. M. Havel , 63. M. Peták , 89. S. Rous
0

Rakovník - V dohrávce sedmého kola hostil rakovnický tým Lišany, které se prezentují dobrým fotbalem. Za domácí oproti hostujícímu mládí hovoří zkušenost, kterou v tomto zápase prokázali a vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak Lišan branku nepřinesl

Úvod dohrávky 7. kola nabídl hned v úvodní obrovskou šanci, když se povedenou střelou prezentoval hostující Mutinský, ale mířil jen do tyče. Úvodní varování tak Olympie přečkala. Stejně jako další šance, ve kterých nebyli hosté úspěšní.

 

Po čtvrt hodině se ozvala i Olympie, která se dostala do hry. Kanonýr Číhař měl rozhozenou mušku a Řepkovu svatyni jen obstřeloval. Domácí slavili krátce po půl hodině hry, kdy se po centru prosadil hlavou stoper Havel - 1:0. Olympie si zbytek poločasu už pohlídala a do kabin se tak šlo za jednogólového vedení rakovnického týmu.

Olympie si vítězství pohlídala

Ve druhém poločase to byli domácí, kteří diktovali tempo hry. Hosté jen běhali a přihlíželi kombinaci Rakovnických. Do první a zároveň obrovské šance se dostal Číhař, který na zadní tyči vyslal jedovatou střelu, která orazítkovala tyč. Poté se ke střele za vápnem dostal Ogurek, ale Zdeněk Řepka jeho pokus k pravé tyči vyrazil. Další šance a v ní opět Číhař, který ale po Petákově přihrávce mířil nad.

 

Lišany tyto šance přečkaly a také se ozvaly. Lukáš Řepka využil zaváhání jinak bezchybného stopera Havla na lišanské polovině, vysunul krásnou přihrávkou Fehera, který nabíhajíc si z levé strany mířil k Šímovi, který jeho střelu na přední tyč dobře přečetl. Běžela 63' a Rous se uvolnil po pravé straně a svým centrem mířil na dva nabíhající hráče. Číhař na centr nedosáhl, ale za ním se zjevil Peták, který uklidil - 2:0.

 

Pro Lišany tak dvougólové manko, které ale mohly snížit. Roušavý vyslal pas na Fehera, který se objevil tváří v tvář Šímovi, ale zakončení bylo hodně slabé a mimo branku. Jelikož hosté svou šanci nevyužili a všechny náznaky nebo rozjezdy dalších akcí ztroskotaly na dobře bránící Olympii v čele se stoperem Havlem, tak bylo dusno na druhé straně. Kolářova střela za vápnem mířila těsně vedle, poté Lišany chybovaly v rozehrávce a míč získal Číhař, který zkoušel hostujícího brankáře a kapitána v jedné osobě přelobovat, ale míč šel vysoko nad.

 

Ve zbylém čase měla na sobě veškerou aktivitu Olympie, která se nadále dostávala na dostřel Řepkovi svatyně. Kokšálův rohový kop pouze učesal Koláře, od jehož hlavy se míč odrazil hodně vedle. Za nedlouho postupoval Peták sám ze strany, ale místo nahrávky pod sebe na nikým neobsazeného Rychtaříka volil zakončení, které brankář v klidu zkrotil ve svých rukavicích.

 

Běžela 89' a Olympie se přeci jen dočkala třetí branky. Rychtařík sklepl míč kousek před vápnem na Rouse, ten si míč popostrčil a propálil Řepku - 3:0. Toto byla také poslední šance zápasu, ze kterého si Olympie připsala do tabulky cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Z výhry máme velkou radost. Konečně jsme se sešli v plné sestavě kromě vykartovaného Špimra a zraněného Křováčka. Lišany mě překvapily, hodně běhaly, měly ze začátku i velkou šanci, ale neproměnily. Začátek patřil jim, od nějaké 15. minuty se ale zápas vyrovnal. My jsme to naštěstí zvládli svou zkušeností a soupeř po druhém gólu vypadl ze hry. Konečně nám zase všechno klapalo."

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář a kapitán: "Na zápas se jelo s tím, že nějaký bod urveme. Nehrajeme zase tak špatný fotbal a proti Olympii jsme to chtěli ukázat. Hned v úvodu se nám to podařilo, když trefil Mutinský tyč a dostali jsme se i do dalších šancí, ale ty jsme neproměnili. Chyběla nám efektivita z minulých zápasů. Postupem času i domácí začali hrát fotbal a hra se vyrovnala. Poté jsme inkasovali a po druhé obdržené brance bylo skoro hotovo. My jsme jen běhali a se zápasem už nestačili nic udělat. Byla to škoda, Olympie byla hratelná, ale druhý gól nás podle mě položil."



Sestavy


Olympie Rakovník
P. Šíma [-] - M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] (80. T. Rychtařík [-] ) , M. Beneš [-] (67. M. Karnafel [-] ) , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , J. Ogurek [-] , M. Havel [-] , V. Eck [-] , M. Němec [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - R. Žalud [-] , J. Hamouz [-] , P. Ledvinka [-] , M. Chládek [-] - M. Medřický [-] , L. Řepka [-] (73. J. Jelínek [-] ) , M. Bagi [-] (62. V. Hamouz [-] ) , J. Paseka [-] (52. J. Feher [-] ) , V. Mutinský [-] - D. Roušavý [-] (89. L. Krůta [-] )

ŽK: 71. M. Medřický .
Hráči zápasu: P. Šíma , M. Havel , R. Kolář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - ŠPIDRA Marek, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.