6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Senomaty si zastřílely proti Olympii


Branky


17. J. Vávra , 37. Z. Eichler (p.) , 64. J. Vávra , 72. J. Vávra , 88. J. Vávra , 90. O. Havel
0

Senomaty - Dosud neporažená Olympie zajížděla do Senomat, kde rakovnické fotbalisty nečekalo vůbec nic jednoduchého. Senomaty, prezentující se dobrým fotbalem, s Olympií neměly problém a po šesti vstřelených gólech zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senomaty kontrolovaly zápas

Olympie má úzký kádr, což se v Senomatech projevilo od samého začátku. Rakovnický celek musel nastoupit dokonce v deseti lidech a až krátce po začátku zápasu dorazil jedenáctý Eck. Ve 12' bylo pro hosty ještě hůř, když se zranil brankář Řezníček a do branky se tak postavil Karnafel. První branka padla v 17', kdy Vávra prostřelil pěknou střelou Karnafela - 1:0. Ve 37' se ve vápně provinil proti pravidlům Klátil a výhodu pokutového kopu zužitkoval Eichler - 2:0. Jedinou šanci Olympie měl na konci poločasu Peták, ale ve slibné pozici mířil jen do boční sítě.

Olympie odpadla a domácí si zastříleli

První velkou šancí druhé půle spálil Mácha. Kučaba měl v rukavicích míč, našel dlouhým balonem Vávru, který zatáhl po lajně a našel na zadní tyči dobře postaveného Máchu, který trestuhodně přestřelil. V další šanci, tentokrát už gólové, byl Vávra, který svůj únik zakončil kličkou Karnafelovi v brance a uklidil míč do sítě - 3:0. Další šanci opět rozjel aktivní Vávra, který si vyměnil míč na půlce s Eichlerem, zatáhl ho po lajně a chtěl servírovat na nabíhajícího Eichlera, ale s obranným skluzem přišel za pět minut dvanáct Kolář, který zažehnal nebezpečí na rohový kop.

 

V 72' opět Vávra na pravé lajně u míče, proti němu bránící Kolář. Senomatský kanonýr si všiml špatného postavení Karnafela v brance, když měl strážce svatyně zcela volný prostor na přední tyči. Střela Vávry mířila do hrudi Koláře, od kterého se míč odrazil do branky přesně k přední tyči - 4:0. V další šanci se zjevil Karnold, kterého Vávra našel přesným pasem, ale stejně jako Mácha v první šanci přestřelil.

 

Olympie měla za druhý poločas jen dvě přízemní střely z dálky, které nenadělaly Kučabovi problém. V další šanci domácích se objevil střídající Hůla, který byl v souboji s Havlem rychleji a získal míč, ale hostující stoper ho nakonec skluzem obral o míč. V 88' našel od pravé lajny prudkou přihrávku Pichner Vávru, který si těžký míč výborně připravil a z hranice vápna nedal střelou k pravé tyči Karnafelovi šanci - 5:0.

 

V poslední minutě zahrávaly Senomaty přímý kop z půli hřiště. Nepovedený přízemní centr chtěl odkopnout Kolář, ale míč mu sjel po kopačce a skončil v síti - 6:0. Tento moment byl tím posledním, co zápas nabídl. Během druhého poločasu navíc sám od sebe opustil hřiště Peták a po něm i Číhař, tudíž Olympie utkání pouze jen dohrávala a nakonec odjížděla se šestigólovým přídělem.

 

V galerii naleznete fotky od Báry Sojkové.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Petr Sojka, asistent trenéra: "První půle byla trochu ovlivněna tím, že Olympie měla nedostatečný počet hráčů a do toho se jí brzy zranil brankář Řezníček. Hra byla z obou stran neuspořádaná. My jsme dali na 1:0, když Vávra hezky prostřelil brankáře a další gól byl z jasné penalty, kterou proměnil Eichler. V závěru poločasu měl šanci hostující Peták, ale neproměnil. Když byl dal gól, mohlo by to být ještě drama. To se ale nestalo a když dal Vávra ve druhé půli na 3:0, tak bylo rozhodnuto."




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Jelínek [-] , T. Pichner [-] (88. M. Sailer [-] ) , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] (85. J. Tajbl [-] ) , Z. Eichler [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-] , R. Trešl [-] (72. D. Hůla [-] )

Olympie Rakovník
J. Řezníček [-] (12. M. Karnafel [-] ) - M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , T. Rychtařík [-] , R. Kolář [-] , J. Ogurek [-] , M. Němec [-] , M. Havel [-] , V. Eck [-] , P. Klátil [-]

ŽK: 45. M. Karnold - 37. P. Klátil , 69. J. Číhař .
Hráči zápasu: J. Vávra , Z. Eichler .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ČEŠKA Petr (N), KŘOVÁČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.