Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Střelecký koncert útočného dua Bechner & Vitner


Branky


9. A. Vitner , 13. A. Vitner , 16. A. Vitner , 28. A. Vitner , 40. D. Bechner , 42. D. Bechner , 57. J. Sláma (p.) , 77. D. Bechner , 85. D. Bechner , 89. D. Bechner
0

Hředle - Největší favorit soutěže přivítal doma Kroučovou, která šla do zápasu v roli outsidera. To nakonec dokázal nejen průběh, ale i konečný výsledek. Bechner se trefil pětrkát, Vitner čtyřikrát a domácí ještě neproměnili jednu ze dvou penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vitnerův brzký hattrick

Hředle šly do zápasu se statusem favorita, ale první velkou šanci měli hosté. Na Malinovského se řítil Machovský, který ale domácího brankáře nepřekonal, a tak udeřilo na druhé straně. V 9' si rozehrávkou nebyl jistý Mindžak, kterého obral Vitner, píchl si míč kolem vybýhajícího Tomeše a uklidil ho do prázdné brány - 1:0. Střelec úvodní branky se ukázal i jako výborný nahravač, když přeložil do velké šance míč Slámovi, ten ho ale poslal nad branku.

 

Ve 13' se střeleckým pokusem prezentoval Šmíd, jehož střelu Tomeš dokázal vyrazit, ale pouze do míst, kde stál Vitner a ten přidal svůj druhý gól - 2:0. V 16' slavil tento hráč hattrick, když se prosadil po standartní situaci - 3:0. V další šanci domácích volil Bechner místo zakončení nahrávku, která sice skončila zakončením, ale nepřesným. Ve velkých příležitostech neuspěl poté jak Sláma, Vitner, tak i Šmíd. Ve 28' se ale domácí už radovali. Vitner přebral míč od Slámy, rozkmital své nohy, protáhl se přes bránící hráče a propálil Tomeše - 4:0.

 

Hředle byly jasně lepším týmem, Kroučová měla v zadních řadách práce více než dost. Při dalších pokusech vystavil vždy stopku Tomeš, který se v zápase rozhodně nenudil. Ve 40' už ale znovu inkasoval. Sláma s Bechnerem si vyměnili balon, prvně jmenovaný vystřelil, ale Tomeš jeho střelu vyrazil. Opět ale jen do míst, kde byl Šmíd, který naservíroval Bechnerovi a tomu nedělalo sebemenší problém uklidit míč do sítě - 5:0. Dvě minuty poté se Bechner prosadil znovu, když Tomeš váhal s rozehrávkou, byl atakovaný domácím útočníkem, kterého nakonec při odkopu trefil a od něj se odrazill míč do sítě - 6:0.

Hředelská desítka

Nebylo to rozhodně tempo z první půle, ale domácí stále dominovali. V 57' se probíjel do vápna Sláma a byl nedovoleně zastaven. Sám faulovaný si vzal míč a pokutový kop proměnil - 7:0. V dalších pokusech servíroval Sláma na Šeráka a Vitnera, ale v obou případech šance gólem neskončila. Šance byly ale i na druhé straně. Machovský nejprve hlavičkoval nad a poté ve spolupráci s Borským nedokázal potrestat chybu Vodrážky, když svého spoluhráče zachránil včasným výběhem Malinovský.

 

Už se schylovalo k poslední desetiminutovce, ale těsně před ní vysunul Cibulka přesnou nahrávku Bechnera, ten předběhl bránící hráče a střelou pod břevno nedal Tomešovi šanci - 8:0. Osmá branka znamenala zároveň i dalšího střelce hattricku. Do obrovské šance se dostal poté Sláma, který ale branku stejně jako v první půli trestuhodně přestřelil. I Houdek měl dvě příležitosti. V jedné jeho hlavičku skvěle zneškondil Tomeš a druhou šanci poslal domácí hráč vysoko nad.

 

Poslední desetiminutovka přeci jen nějaký gól ještě nabídla. Sláma našel Bechnera, který se uvolnil a opět nechytatelnou střelou do horní části branky navýšil vedení - 9:0. Kroučová mohla dát alespoň čestný gól, když Machovský využil špatné rozehrávky Somola, ale navrátivší se Šerák soupeři gól nedovolil. Těsně před koncem postupoval Sláma do vápna a Tomeš jej nedovoleně zastavil. Desátý gól se ale nekonal, neboť Sláma opět přestřelil. Běželo nastavení a hráči Kroučové vyhlíželi konečný hvizd. Před ním ale stihli inkasovat desátou branku, když Houdek vysunul Bechnera a ten zaokrouhlil konečný výsledek zápasu - 10:0!



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , D. Šmíd [-] (59. M. Šerák [-] ) , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , M. Cibulka [-] , P. Houdek [-] , J. Skoupý [-] (46. J. Suchý [-] )

Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - M. Kiss [-] , F. Machovský [-] , R. Janek [-] , P. Mindžak [-] , J. Škuthan [-] , L. Petráček [-] (65. P. Štěpán [-] ) , V. Blín [-] , J. Borský [-] , J. Kováčik [-] , L. Vajnar [-]

ŽK: 38. D. Bechner , 58. J. Suchý - 38. J. Tomeš .
Hráči zápasu: A. Vitner , D. Bechner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - MINAŘÍK Hanuš (N), HUSÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.