2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice na úvod v záchranářském boji remizovaly doma s Vladislavi


Branky


34. M. Laš , 49. P. Antoš - 11. L. Petz , 86. M. Řezáč
0

Rapotice měly Vladislav na lopatě, ale byly rádi, že si ještě v závěru utkání neodvezla Vladislav tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležité utkání začalo opatrně z obou stran. Na první střelu se čekalo do 8. minuty, kdy tvrdě, ale nepřesně, pálil Illek. V 11. udělal chybu domácí stoper Pavlíček, podklouzl a nabídl šanci Petzovi, který prostřelil Laše - 0:1. Poté byli hosté zhruba do 30. minuty lepším týmem. Ve 34. minutě využil zaváhání nejisté obrany Vladislavi Martin Laš a Otrubovi nedal šanci. Poté domácí svého soka zatlačili, ale kýženou druhou branku do půle nedali.

Rapotice měly fantastický start do druhého dějství, kdy Antoš zužitkoval skvělou kolmici od Jaška. Poté byly Rapotice lepší na míči a diktovaly tempo hry. Vladislav spoléhala na rychlé a nebezpečné brejky, ale do větších šancí se nedostávala. Definitivně rozhodnout mohl v 81. minutě Illek, ale neuspěl, následná dorážka šla mimo. V 86. minutě zahrávali domácí standardku před vápnem Vladislavi, avšak míč napálený Illkem se odrazil k nepokrytým hostům a ti Rapotice potrestali - 2:2. Poté ještě mohla Vladislav vedení překlopit na svou stranu, ale muž zápasu Tomáš Laš bravurním zákrokem střelu vladislavského útočníka vyrazil. Tvrdé utkání plné soubojů okořeněné čtyřmi brankami tak skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice
Aleš Kolařík (Rapotice): V dnešním důležitém utkání jsme před slušnou diváckou kulisou sledovali napínavý fotbal. Věděli jsme, že Vladislav spoléhá na hru s rychlými kontry. Bohužel jsme našeho soupeře sami posadili na koně chybou Pavlíčka a poté jsme se spíše hledali. Zlom představovala branka Martina Laše, kdy jsme se uklidnili a snažili se přidat další branku. Druhá půle se naproti tomu vyvíjela téměř ideálně. Ujali jsme se vedení a měli hru pod kontrolou. Místo toho, abychom přidali třetí zásah, tak jsme bohužel nezajistili zadní vrátka při naší útočné standardce a soupeř se dostal do přečíslení a svůj brejk využil. V neurovnaném závěru jsme mohli ještě jednou inkasovat, ale Tomáš Laš byl proti. Utkání jsme odehráli ve velkém nasazení a vytvořili jsme si i dost šancí. Konečná remíza je sice spravedlivá, ale pro nás to nic neřeší.

TJ Vladislav
Vojtěch Krátký (Vladislav): První půlhodina byla v naší režii, hráli jsme na jejich polovině. Druhá půlka byla pro nás smolná, protože jsme stříleli v gólové šanci na bránu, ale míč byl nešťastně zblokován a následně založili domácí rychlý protiútok, který potrestali. Vzhledem průběhu utkání jsme rádi za remízu, i když jsme mohli v závěru utkání otočit výsledek na naši stranu.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , M. Laš [-] , T. Švarc [-] , T. Pavlíček [-] (46. P. Opálka [-] ) - M. Laš [-] , J. Illek [-] , J. Matoušek [-] , T. Paulec [-] (64. A. Otcel [-] ) - P. Antoš [-] , P. Matoušek [-]

TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - D. Ciprys [-] , P. Otruba st. [-] , O. Venhoda [-] , V. Pavlík [-] (69. M. Řezáč [-] ) - L. Venhoda ml. [-] , P. Vyletěl [-] , M. Zeman [-] (54. V. Paločko [-] ) , O. Krátký [-] , J. Orálek [-] - L. Petz [-] (77. P. Ciprys [-] )

ŽK: 57. P. Matoušek , 78. J. Matoušek - 60. O. Venhoda , 88. O. Krátký .
Hráči zápasu: T. Laš , T. Laš .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.