FOTO: Městečko porazilo trápící se Kněževes


Branky


30. J. Vrábík , 54. J. Vrábík (p.) - 28. P. Šnídl , 39. J. Urban , 83. P. Šnídl (p.)
0

Kněževes - Domácí fotbalisté ne a ne se chytit povedeným výsledkem. Nyní je čekalo Městečko, které chtělo ze zápasu vytěžit co nejvíce. To se nakonec povedlo a domácí zase nebodovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko si vzalo zpět své vedení

Úvod utkání nabídl převahu Kněževsi, která si vytvořila velké množství standartních situací, ze kterých ale nic nevytěžila. Počáteční tlak domácích defenziva Městečka v čele s brankářem Procházkou ustála a sami hosté udeřili. Ve 28' se po protiútoku ve vápně uvolnil Šnídl a prostřelil Lennera - 0:1.

 

V zápětí ale přišlo vyrovnání. Kněževes rozehrávala a postupným útokem se dostala až před vápno hostů, kde přišel nedovolený zákrok. Přímý kop ze slibné pozice zahrával Vrábík, který propálil zeď, od které se tečovaný míč dostal za záda Procházky - 1:1. Brzké vyrovnání Ohnivce nesložilo a ti se naopak opět dočkali vedení. Ve 39' se prosadil přesnou trefou kapitán Urban a stanovil tak konečný poločasový výsledek - 1:2.

Kněževes další vyrovnání také neudržela

Vstup do druhé půle připomínal začátek první půle. Opět několik standartních situací domácího celku, se kterými si hostující defenziva dokázala poradit, ale po jednom z rohových kopů byla odpískána penalta. Té se ujal Vrábík a podruhé v zápase se prosadil - 2:2.

 

V závěru utkání se ale Městečko dostalo do brejkové situace, kdy si odražený míč našel Baba-Musah, řítil se směrem na Lennera, před kterým si hodně předkopl balón, ale ještě před pádem brankáře pod nohy stihl míč postrčit a pískala se penalta i na druhé straně. K té se postavil kanonýr Ohnivců Šnídl a poslal svůj tým do vedení - 2:3. Tento stav byl také stavem konečným. Městečko získalo cenné tři body v Kněževsi, která odcházela ze hřiště s prázdnou.

 

Na zápase fotil Štefan Ferencz, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout v galerii.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Radek Vaníček, záložník: "Pro nás to byla jednoznačně ztráta. Byli jsme lepší, měli jsme častěji balón, vypracovali jsme si šance nebo alespoň jejich náznaky. Bohužel nás trápí koncovka. Městečku jsme dovolili 3 střely a dali nám 3 góly."

SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Do zápasu jsme nevstoupili moc dobře. Věděli jsme, že je Kněževes silná ze standartních situací, kterých bylo ze začátku opravdu hodně. Naštěstí jsme je ale ubránili a po protiútoku se dostali do vedení. O to jsme ale hned poté přišli, když prostřelil Vrábík z přímého kopu naší zeď, od které šel míč pro nás nešťastně do branky. My jsme se ale před poločasem opět z protiútoku dostali do vedení, když mířil přesně Urban. Ve druhé půli jsme se bránili, opět jsme domácím dovolili velké množství standartních situací, když po jednom rohovém kopu rozhodčí nařídil dle mě přísnou penaltu, kterou Vrábík vyrovnal. Na konci zápasu ale utekl Baba, který si nešťastně balón předkopl, ale ještě se ho stihl před Lennerem dotknout a rozhodčí pískal penaltu i pro nás. Tu Šnídl proměnil a vítězství jsem už udrželi."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - MAI Marek (N), JIRÁSEK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.