Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: "Maty" vychytal Zavidovu dva body v Jesenici


Branky


0

Jesenice - B-týmu Zavidova se příliš nedaří a z toho mohla těžit domácí Jesenice. Ta ovládla první poločas, ale ve druhém nevyužila početní převahu, nechala si vstřelil gól těsně před koncem a na následné penalty nakonec prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice si vzala vedení ihned zpět

Úvod zápasu patřil domácím, kteří si vytvořili v první minutě hned šanci, kdy se domácí kanonýr Jeníček dostal do samostatného úniku až brankáře Štillera, kterého však nedokázal překonat a následná dorážka Mutínského byla zastavena pro postavení mimo hru. Hosté však toto varování nebrali dostatečně vážně a přišel zákonitě trest. V 8' se dostal za obranu hostí domácí kapitán Petr John a nikým neatakovaný svůj únik zakončil podél Štillera - 1:0.

 

Ve 21' však dokázal vyrovnat dle slov Martina Štillera elitní střelec A. Kraus - 1:1. Ve 22' si hosté nedokázali poradit s odkopem u vlastního velkého vápna a Jeníček nedal Štillerovi šanci - 2:1. Domácí po tomto gólu trochu polevili, za což byli potrestáni. Jesenice se po vedoucím gólu vrhla do útoku, ale Jeníčka tváří v tvář Štiller dokázal vychytat. Ve 37' přetlačil Mutínský v osobním souboji Šímu a navýšil vedení domácích - 3:1. Po tomto gólu u hostů vzplály emoce a konec první půle byl pro ně vysvobozením.

Štiller měl svůj den

Domácí trenér nabádal své svěřence, aby drželi stejnou hru, pokusili se přidat ještě gól a nedovolili soupeři zdramatizování zápasu. Nutno podotknout, že druhá půle byla ve znamení souboje mezi domácími a hostujícím brankářem Štillerem, který hosty držel ve hře. První velkou šanci měl Jeníček, ale sám před Štillerem nedokázal gólmana překonat. Další velkou šancí domácích byl volný přímí kop domácího kapitána Petra Johna, ale jeho parádně zakroucený míč dokázal Štiller vytáhnout z pod břevna.

 

V 58' přišla pro hosty komplikace, kdy byl vyloučený Vitner a Zavidov hrál tedy jen o deseti. Pravidlo nedáš - dostaneš platilo i v tomto zápase. V 60' dokázal snížit hostující Petr Čech mladší, který z blízka dokázal prostřelit Drahoňovského - 3:2. Domácí se snažili rozhodnout zápas, ale to se nedařilo. Jesenice se ke konci utkání zatáhla do obrany a hosté se nadechli k závěrečnému náporu. Petra Čecha staršího ještě dokázal domácí brankář vychytat.

 

V 88' byli hosté za svou bojovnost odměněni. Petr Čech mladší se elegantně dokázal uvolnit přes obránce a po své sólo akci dokázal vyrovnat - 3:3. Domácí však mohli strhnout vedení na svou stranu, když se po přímém kopu dostal k hlavičce Jeníček, ale jeho hlavičku dokázal hostující Štiller parádně o tyče vytěsnit na rohový kop. Po zahraní rohového kopu rozhodčí Kozák utkání ukončil a o vítězství musely rozhodnout pokutové kopy.

"Maty" vychytal dva body

V penaltovém rozstřelu exceloval Štiller, který dokázal chytit 3 ze 4 penalt. To hosté si v penaltách počínali o mnoho lépe a neproměnili pouze jednu. Domácí Jesenice tak bral jen bod, Zavidov si odvážel dva body.

 

Na zápase fotil Tomáš Slabý, jehož povedené kousky naleznete v galerii.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Michal Pacourek: "Náš festival v zahazování naprostých loženek zapříčinil to, že jsme ze zápasu nevyšli jako vítězové. Zhruba do 60. minuty jsme byli dle mého názoru lepším týmem a během této doby jsme dokázali zahodit opravdu 100% šance. Zhruba od 60. minuty, kdy Zavidov snížil na 3:2, jsme zaostávali a nestačili jsme ani proti oslabenému soupeři. Remíza 3:3 a prohra na penalty je pro nás velkým zklamáním."

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus: "Do Jesenice jsme opět už potřetí v sezóně dávali kádr dohromady až na poslední chvíli, což je naše chyba. Sešlo se nás 11 na poslední chvíli a v průběhu zápasu ještě dorazil Denk. Hlavní úkol byl neudělat ostudu podobnou zápasu v Lišanech. Bohužel jsme dostali hned ze začátku dva zbytečné góly a museli jsme začít tvořit. Z ojedinělé akce jsme snížili, avšak po další zbytečné chybě byl poločas 3:1. Jesenice o poločas vystřídala rychlého Mutínského a celkem polevila. My naopak předvedli bojovný výkon, za který jsme byli oceněni snížením. Náš tlak pozastavilo vyloučení Vitnera, ale i v 10 jsme bojovali. Hodně nám pomohl brankář Štiller, který spoustu šancí lapil. Nakonec jsme v heroickém závěru dokázali vyrovnat. V penaltách nás opět podržel brankář, když 3 penalty chytil. Kluky musím pochválit za bojovný výkon, když jsme z nuly vybojovali maximum."



Sestavy


FC Jesenice
J. Drahoňovský [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , J. Mutínský [-] (46. M. Pacourek [-] ) , D. Kapoun [-] , J. Pfejfer [-] , P. Šťastný [-] (62. F. Horvát [-] ) , Z. Balý [-] (68. P. Altman [-] ) , J. John [-] , P. John [-] , Z. Fiala [-] (78. J. Beneš [-] )

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Zuda [-] , J. Kraus [-] - A. Kraus [-] , P. Šíma [-] , P. Čech st. [-] - P. Čech ml. [-] - V. Ryšlavý [-] , B. Lukáč [-] , P. Vitner [-] , P. Jelínek [-] (19. D. Denk [-] )

ŽK: 30. P. Šťastný - 8. P. Šíma , 38. M. Zuda . ČK: 58. P. Vitner .
Hráči zápasu: P. John - P. Čech ml. , M. Štiller .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KALAJ René (N), PAULUS Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.