J. Daniš 64.
T. Kapoun 75. (p.)
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolešovice nestačily na černého koně soutěže


Branky


64. J. Daniš , 75. T. Kapoun (p.) - 1. M. Štícha (vl.) , 35. M. Reichl , 56. M. Reichl
0

Kolešovice - Hostující celek překvapuje svými výsledky, ale není to náhoda! Lány posílily a ofenzivní duo Reichl & Buršík je silnou stránkou hostů. Domácí dokázali po penaltách porazit Olympii, ale v tomto duelu na rozjeté Lány nestačili a podlehli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle v režii Lán

Lány si postupně získávají respekt u svých soupeřů a zažívají povedený vstup do soutěže. Nyní se představily na hřišti Kolešovic, kde se hned v úvodní minutě dostaly do vedení. Kolešovický kapitán Štícha poslal malou domů A. Herinkovi, tomu ale míč přeskočil přes kopačku a skončil v bráně - 0:1.

 

Hosté pokračovali ve svém tlaku a dostávali se do šancí, ale střelu Buršíka a poté i Reichla vykopávali domácí fotbalisté z brankové čáry. I Kolešovice se dostávaly do šancí, ty ale neměly gólovou podobu. Ve 35' se dostaly Lány do dvougólového vedení, když se po průniku prosadil Reichl - 0:2.

Penalta na obou stranách

Říká se, že poločasové vedení 0:2 je to nejhorší možné. Lány tuto povídačku ale vyvrátily a po krásné střele Reichla z voleje šly do trháku - 0:3. Třetí branka hosty tak trochu uspala a ti ve své hře polevili. Toho se chytli domácí a v 64' snížili po brejku Danišem - 1:3. V 75' se řítil do hostujícího vápna Roubík a byl nedovoleně zastaven. Míč si na penaltový puntík postavil Kapoun a snížil na rozdíl jedné brany - 2:3.

 

Ve zbylém čase si Kolešovice nevytvořily tlak ani výrazné šance na vyrovnání. Ba naopak, i na druhé straně se kopala penalta po faulu na Petra, ze které mohl vedení navýšit Švolba, ale míč poslal do břevna. Nic dalšího už zápas nenabídl, a tak Lány získaly další cenný skalp a vezou tři body.

 

Fotodokumentace od Davida Svobody v galerii.

 



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Povedl se nám vstup do zápasu. Hned po úvodním hvizdu jsme začali vyvíjet tlak a v úvodních minutách jsme po domácí rozehrávce "malá domů" vedli. Bylo důležité nepolevit, proto jsme chtěli přidat. Branku jsme ohrožovali, ale nepovedlo se nám míč protlačit do sítě. Dvakrát museli obránci vykopávat míč právě z brankové čáry, kdy Buršík i Reichl překonali gólmana, ale střela měla vždy malou razanci. Do poločasu jsme nakonec po průniku přidali druhý gól. Kolešovice měly též pár šancí, ale bez proměnění. Druhý poločas jsme začali dobře a třetí branku přidal krásnou střelou z voleje Reichl. Potom jsme měli slabou dvacetiminutovku a nějak jsme se hledali. Proto se povedlo po brejku levého křídla snížit. Další co jsme dovolili, tak přímočarý průnik do vápna Roubíkovi a bohužel smolně odpískaná penalta, kterou Kolešovice proměnily. Dá se říci, že zbytek zápasu jsme již kontrolovali. Faulován v domácím vápně byl i Petr. K pokutovému kopu se postavil Švolba, který ale nastřelil pouze břevno. Posledních pár minut už bylo bez většího drama."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Herink [-] (25. J. Kovář [-] ) , T. Kapoun [-] , J. Polánek [-] (46. J. Holeček [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , P. Roubík [-] , J. Vician [-] , M. Houška [-] (75. O. Ridzoň [-] ) , J. Daniš [-]

SK Lány
L. Novák [-] - D. Švigár [-] , K. Tetour [-] , M. Rajgl [-] , J. Loskot [-] (77. L. Mocsonoky [-] ) - J. Matějka [-] , L. Švolba [-] , Č. Dolák [-] (68. O. Vejrážka [-] ) , M. Petr [-] - M. Reichl [-] (86. O. Humr [-] ) , P. Buršík [-] (89. D. Jirava [-] )

ŽK: 65. P. Buršík , 82. M. Petr , 90. O. Vejrážka .
Hráči zápasu: Č. Dolák .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: SVOBODA David - JAVŮREK David (N), KOSÁR Tibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.