Ohnivci měli zápas pod kontrolou a ve Slabcích zvítězili


Branky


6. P. Šnídl (p.) , 57. P. Šnídl , 85. P. Šnídl , 89. J. Urban
0

Slabce - Nováček soutěže je po čtyřech kolech stále bez bodu. Prolomit to mohl proti Městečku, které ale nebylo jednoduchým soupeřem. Ohnivci šli do zápasu v roli favorita, což také splnili a připsali si klidné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemuselo zůstat jen u jednoho gólu

Vstup do zápasu měli lepší fotbalisté Městečka, kteří od začátku kontrolovali hru. Byli to právě oni, komu se jako prvnímu podařilo vstřelit gól. Jeden z domácích zahrál rukou a Šnídl se postavil k přímému kopu. Vyslal střelu mířící na Hrbka, kterou brankář tak trochu podcenil a Ohnivci šli do vedení - 0:1. Poté se hostům přestalo dařit, čemuž napomáhal i hrbolatý terén. Byly k vidění i další šance, ale ty zůstaly i díky Hrbkovi nevyužity. Postupně si vylámal zuby Šnídl, Urban a Baba-Musah. Největší šancí na straně domácích byla hlavička Benady, která orazítkovala tyč. Poločasový výsledek tak byl příjemnější pro hosty.

Městečko si vedení pohlídalo

Do druhé půle nastoupili Ohnivci stejně jako v první skončili. Slabce se chtěly pokusit se zápasem něco udělat, ale ale čas běžel. O něco hůře pro domácí bylo po faulu na Urbana v pokutovém území. K penaltě se postavil Šnídl a navýšil vedení - 0:2. Tento vstřelený gól Ohnivce uklidnil. V poslední desetiminutovce pak došlo k navýšení vedení. Nejprve se prosadil Šnídl a završil tak svůj hattrick - 0:3. V úplném závěru dal konečnou výsledkovou podobu utkání kapitán Urban - 0:4.



Ohlasy k zápasu



SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: "Celkově jsme měli zápas pod kontrolou. Měli jsme dobrý vstup do zápasu, kdy jsme se ujali vedení po chybě domácího brankáře. Pak přišlo mírné trápení, naší hru brzdil hrbolatý terén, ta pak postrádala přesnost. Dostávali jsme se i do šancí, ale chyběla přesnost. Po druhé vstřelené brance jsme měli definitivní klid a v poslední desetiminutovce jsme už jen korigovali skóre."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TICHÝ Martin, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.