1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2015 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov dokázal obrat domácí Hrotovice o všechny body


Branky


0

Hrotovice na jaře oslabily o dva hřáče a poznali první jarní hořkost porážky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První jarní utkání bylo v režii dvou mužů. Domácího Patrika Furiše a kapitána hostí Karla Nováčka. Přesnější v koncovce byl hostující Nováček. Již ve 2´domácí Marek Hrůza šel sám na bránu, brankář hostí chytil. V 7´ hostující Nováček nastřelil tyč, v 25´ tutovku Furiše vykopl z čáry hostující Jiří Hort. Brankou neskončila ani pěkná hlavička domácího Růžičky ve 40´, opět zasáhl výborně hostující brankář Kostelecký.

Po přestávce si vypracovávali šance již jen Furiš a Nováček. V 50´ Nováčka vychytal domácí brankář Harant, v 52´ Furiš opět v šanci netrefil branku hostí. V 53´ po rychlém brejku již hostující Nováček prostřelil domácího brankáře a hosté šli do vedení. Domácí mohli vyrovnat v 75´, kdy Furiš nastřelil břevno a v 81´ šel sám na branku a opět střílel vedle. V 86´hostující Nováček zvýšil po hrubce domácí obrany na 0:2 a bylo rozhodnuto. V 88´ krásnou střelou z dálky Furiš snížil, vyrovnat již domácí nestačili.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Jan Dobrovolný (Hrotovice): Zápas byl pro nás smolný, protože jsme nedokázali proměnit jasné góly.

FC Budišov - Nárameč
Karel Věžník (Budišov): Domácí měli více šancí a zahodili obrovské gólové šance.



Sestavy


Sokol Hrotovice
O. Harant [-] - Z. Holoubek [-] , B. Přepechal [-] , M. Růžička [-] , F. Pekárek [-] - R. Fiala [-] , M. Hrůza [-] , P. Furiš [-] , M. Holoubek [-] - L. Škoda [-] , J. Čtvrtníček [-] (83. S. Hutař [-] )

FC Budišov - Nárameč
D. Kostelecký [-] - J. Hort [-] , R. Hrádek [-] , M. Molnár [-] , Z. Carda [-] - L. Horký [-] , L. Hráček [-] , M. Votoupal [-] , J. Pažourek ml. [-] , M. Sedláček [-] (46. Z. Dvořák [-] ) - K. Nováček [-]

Hráči zápasu: P. Furiš - K. Nováček .
Místo: Hrotovice. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.