0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO, VIDEO: Pro diváka nepříliš atraktivní zápas musely rozhodovat až penalty


Branky


0

Rakovník - Úvodní utkání 5. kola nabídlo souboj mezi doposud naplno bodujícími týmy. Zápas plný očekávání z obou stran nenabídl v základní hrací době ani jeden gól, pouze červenou kartu pro obě strany. Zápas tak šel do penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, ale gólu se diváci nedočkali

Od začátku zápasu se hrálo hlavně mezi vápny a na první výraznější šanci se čekalo až do 20', kdy na půli hřiště Rous Ogureka, ten táhl míč směrem k rohu vápna, předložil nahrávku pod sebe Kokšálovi, jehož střela těsně minula levou tyč. Krátce před půl hodinou hry se dostaly do šance také Kolešovice. Tváří v tvář se zjevil D. Polánek Řezníčkovi, ale ten jeho pokus vytěsnil ramenem na rohový kop.

 

Ve 35' se dostal do další příležitosti Ogurek, který zpoza vápna pálil k pravé tyči, kde byl připravený A. Herink. Krátce poté rozehrávali hosté přímý kop. Na centr do vápna si vyběhl Řezníček, který se nedohodl s Kolářem a oba se srazili. Nedorozumění domácí dvojice ale nedokázali Kolešovičtí potrestat. Poslední šanci první půle měla Olympie. Z přímého kopu poslal z levé strany hřiště Kolář míč do vápna, na který si věřil A. Herink a po souboji s jedním z domácích hráčů vyboxoval míč kousek před sebe, kde stál Číhař, kterému se ale nepovedlo propálit obranný val soupeře.

Červená karta na obou stranách

Začátek druhé půle byl z obou stran opatrný a první šance se dočkali příchozí diváci až v závěrečné dvacetiminutovce. V 70' se dostával z pravé strany do šance Rous, ale jeho průnik na poslední chvíli zastavil obranným skluzem J. Herink. Krátce poté to byl opět Rous, tentokrát ale v roli nahrávajícího, když našel centrem ze strany vápna nikým neatakovaného Petáka na zadní tyči, který ale hlavou poslal míč těsně vedle levé tyče.

 

O pár minut později zahrozil pokusem z půlky hostující kapitán Kapoun, ale Řezníčka nenachytal. Další šance Kolešovic a opět Kapoun, který našel centrem ve vápně dobře postaveného a neobsazeného Holečka, který následné zakončení poslal jen do spoluhráče D. Polánka, od kterého šel míč vysoko nad. V poslední šanci zápasu se zjevil opět Peták, kterého našel přesným centrem z levé strany Kokšál, ale prvně jmenovaný na zadní tyči poslal míč nad branku.

 

V 80' došlo na červené karty. Souboj Daniše a Špimra byl minimálně na hranici pravidel, ale sudí Titlbach nechal hru pokračovat. To se nelíbilo Špimrovi, který neunesl předchozí zákrok a Daniše skopl k zemi. Za úmyslný faul uviděl po právu červenou kartu. Po tomto zákroku se ale strhla na hřišti mela, do které se zapojilo více hráčů. Strkanici a výměnu názorů nejdříve odnesl D. Polánek, kterému ukázal sudí červenou kartu. Tu po chvilce ale stáhl a ukázal ji Zuskovi, který za strčení do protihráče také musel ze hřiště. Po uklidnění situace se zápas dohrál bez výraznější šance. Nerozhodný stav tak rozhodovaly pokutové kopy.

VIDEO: Penaltový rozstřel

 

Na zápase se sešli hned dva fotografové! David Svoboda s Antonínem Vydrou opět nacvakali několik povedených kousků, které najdete v galerii.



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Martin Havel, stoper: "Do zápasu jsme šli s oslabenou sestavou, ale na to se rozhodně nebudeme vymlouvat. Od utkání jsem čekal více, hlavně od Kolešovických, kteří byli zalezlí a jakoby z nás měli zbytečně přehnaný respekt. Když nedáme šance, nemůžeme vyhrát. Pety (Michal Peták pozn.red.) měl dvě stoprocentní loženky, ale ani jedna z nich neskončila gólem. Kolešovice měly jednu větší šanci, ale střelu vytáhl Řezníček ramenem. Jinak to byl zápas hlavně mezi vápny. My jsme se spoléhali více na obrannou činnost než na tu útočnou. Šance na výhru jsme měli, ale bohužel jsme neproměnili a bez toho se vyhrát opravdu nedá. Příští zápas jedeme do Senomat, kde budeme chtít vyhrát."




Sestavy


Olympie Rakovník
J. Řezníček [-] - M. Peták [-] , M. Kokšál [-] , J. Číhař [-] , Z. Špimr [-] , R. Kolář [-] , S. Rous [-] , J. Ogurek [-] , M. Havel [-] , M. Karnafel [-] (85. M. Beneš [-] ) , P. Klátil [-]

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - T. Kapoun [-] , P. Barthel [-] , M. Štícha [-] , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , M. Houška [-] , J. Daniš [-] (83. O. Ridzoň [-] ) , M. Holeček [-] (87. J. Kovář [-] )

ŽK: 65. M. Peták - 72. M. Štícha , 75. P. Barthel . ČK: 80. Z. Špimr - 80. V. Zuska .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TITLBACH Marek - ŠMÍD Rudolf, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.