Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany nadělily B-týmu Zavidova 10 gólů, dva hráči zaznamenali hattrick


Branky


0

Lišany - Souběh A-týmu s B-týmem se vždy na rezervě projeví. Stejně tak tomu bylo i dnes v případě Zavidova, který zajížděl do Lišan. Výsledkem nejen souběhu, ale také počtu pouhých jedenácti lidí, byla prohra a inkasovaných deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezmocný Štiller nemohl dělat vůbec nic

Bezprostředně před zápasem vydatně sprchlo a mokrý trávník evidentně lépe vyhovoval rychlonohým lišanským mladíkům. Už v 7' nastartoval po levé straně Žalud Roušavého. Ten vnikl do vápna a na zadní tyči našel v náběhu Bagiho, kterému nečinilo problém uklidit zblízka balón do prázdné - 1:0. V 11' našel Mutinský centrem z rohu na zadní tyči Chládka a jeden z nejmenších mužů na hřišti zvýšil hlavou - 2:0. Aby toho nebylo málo, v 19' pálil ze skrumáže Roušavý a Bagi pohotově dorážel ranou zblízka pod břevno - 3:0.

 

Pak se na chvilku osmělili také hosté a Z. Řepka musel s pomocí tyče vyrážet těžkou Vrubelovu střelu zblízka na roh. Jenže domácí už měli utkání plně pod kontrolou a v 31' vyslal Mutinský kolmicí do úniku Bagiho. Ten tváří v tvář gólmanu Štillerovi završil hattrick - 4:0. Lišany si vytvářely další šance a do půle se trefily ještě jednou. Na konci rychlé kombinace z 35' před šestnáctkou sklepl Paseka míč na L. Řepku, který z první vypálil přesně k pravé Štillerově tyči - 5:0.

Nakonec z toho byla desítka

Bagi měl splněno a do druhé půle jej nahradil Jelínek, jenž se v týdnu potýkal s nachlazením. Domácí pokračovali v aktivitě a už v 51' vysunul Žalud po levé straně Mutinského. Lišanský všudybyl se šikovně uvolnil, vnikl do vápna a z ostrého úhlu mazácky přeloboval gólmana - 6:0. V 64' vymysleli na pravé straně parádu Medřický s Jelínkem, když prvně jmenovaný ideálně kolem beka prostrčil domácímu střelci balón do šestnáctky. Jelínek však sám nezakončil, nýbrž nezištně poslal po malém vápně míč na nabíhajícího Mutinského, kterému stačilo nastavit placírku - 7:0.

 

Za tohoto stavu domácí částečně zalezli a přenechali aktivitu hostům. Jejich tlak byl vyjma dvou – tří nebezpečných centrů z rohových kopů spíše platonický a domácí tým pak bleskovými přechody do útoku dále trestal. V 72' akce jako přes kopírák u šestého gólu. Pro Žaludovu přihrávku si tentokrát seběhl do leva Medřický, uvolnil se, vnikl do vápna a na rozdíl od lobujícího Mutinského vyřešil situaci krátkým bodlem na zadní tyč - 8:0. Po chvilce pak vypálil zpoza vápna Žalud a jeho projektyl rozezněl břevno za Štillerovými zády.

 

Další branky však na sebe nenechaly dlouho čekat. Běžela 78', když z levé strany odcentroval střídající Feher a uvnitř šestnáctky vypálil Roušavý. Gólman hostí na poslední chvíli sice střelu vyrazil, ale Jelínek z dorážky málem trhal síť - 9:0. O dvě minuty později načasoval L. Řepka středem ideální průnikovou přihrávku na Mutinského, který se vyhnul ofsajdové pasti a sám proti vybíhajícímu Štillerovi přesnou ranou k tyči také završil hattrick - 10:0.

 

Lišany mohly ještě přidat, ale Paseka sám před gólmanem nedokázal lépe usměrnit prudký centr z levé strany a Jelínkova technická střela se zvnějšku otřela o levou Štillerovu tyč. Skóre tak po závěrečném hvizdu sudího Vyhnanovského zůstalo na deseti brankách ve prospěch domácího týmu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, trenér: "Díky souběhu s A-týmem a skutečnosti, že někteří zavidovští hráči údajně byli na derby pražských „S", přijel Zavidov pouze se základní jedenáctkou. Hráče jsem nicméně před utkáním nabádal k pokoře a nepodcenění soupeře a ti to splnili na jedničku. Koncentrovaným výkonem a třemi góly v prvních dvaceti minutách jsme utkání prakticky rozhodli a dále už jsme sebe i diváky mohli fotbalem bavit. Troufnu si říci, že jsme předvedli výbornou hru s pohybem, nabídkou a nápaditými kombinacemi na jeden – dva doteky, s lehkostí se dostávali do šancí a navíc byli dostatečně produktivní. Škoda, že díky počasí a derby přišlo poměrně málo diváků."

FC 05 Zavidov B
Matěj Zuda, obránce: "V Lišanech se nám zápas vůbec nevydařil. Každý si hrál kde chtěl, neplnili jsme pokyny trenéra a hrubě jsme na to doplatili. Výsledkem bylo 10 obdržených branek v naší síti. Lišany hrály výborně a nedaly nám šanci."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - M. Chládek [-] , V. Hamouz [-] , R. Žalud [-] , L. Krůta [-] (62. J. Feher [-] ) - M. Bagi [-] (46. J. Jelínek [-] ) , V. Mutinský [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , L. Řepka [-] - D. Roušavý [-]

FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - M. Vrubel [-] , L. Plincner [-] , M. Zuda [-] - D. Devera [-] , R. Štiller [-] , P. Čech st. [-] - Z. Nágl [-] , P. Jelínek [-] , J. Kraus [-] , B. Lukáč [-]

ŽK: 24. R. Štiller , 58. L. Plincner .
Hráči zápasu: R. Žalud , M. Chládek , M. Bagi , V. Mutinský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - TITLBACH Marek, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.