Drama v Městečku, rozhodovaly až penalty! Šnídl byl u všech branek Ohnivců


Branky


0

Městečko - Lány v minulé sezóně a v té současné se nedají porovnat. Pro domácí Ohnivce tak žádný snadný soupeř, což se v zápase potvrdilo. Nebýt čtyřgólového Šnídla, tak by Lány možná získaly další cenný skalp.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlé góly Šnídla měly Lány odpověď

Vstup do zápasů se povedl Ohnivcům, kteří se ihned ujali vedení. Ve 2' naservíroval Hajný přihrávku na Šnídla, který překonal poprvé v zápase Nováka - 1:0. O čtyři minuty to byl opět domácí kanonýr, kterého soupeř pustil na hranici vápna ke střele a mohl toho litovat - 2:0. Rychlé vedení Městečka bylo pro domácí hráče uklidňující, neboť Lány od začátku soutěže dokazují, že nebudou dávat body zadarmo.

 

To se také potvrdilo již během první půle. Běžela 16' a povedenou akci zakončoval do prázdné branky Petr - 2:1. Krátce před půlhodinou hry bylo dokonce vyrovnáno, když domácí defenziva dala příliš prostoru mladému Buršíkovi, který této pobídky dokonale zužitkoval - 2:2. Zápas nahoru dolů v prvním poločase nezaznamenal další gól, a tak šli oba celky do kabin za nerozhodného stavu.

Ohnivci vyrovnali těsně před koncem z penalty

Lány navázaly na svůj dobrý herní projev z první půle, hráči Městečka tak postupem času ztráceli převahu. Byli to ale právě Ohnivci, kteří šli znovu do vedení. Možnost přímého kopu na bránu zužitkoval Šnídl, který tak nechal ukázat na svou brilantní techniku - 3:2. Lány ale nadále pokračovaly ve své hře a výsledekm toho bylo rychlé vyrovnání Buršíkem - 3:3.

 

Čas postupoval a jelikož šance na obou stranách nebyly využity, tak bylo otázkou, kdo dá další gól, možná i rozhodující. V 79' se k míči dostal Buršík, pronikl do vápna a střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení - 3:4. Ve zbylém čase se snažily Lánští ubránit výsledek, což také odpovídalo postavení hráčů na hřišti. Defenzivní pojetí hry drželo i po střele Patrice Baba Musaha, který orazítkoval jen tyč. Hodně velké dusno bylo pro hosty v 88', kdy byl faulován střídající Urban v pokutovém území a sudí Aksamit ukázal na penaltový puntík. K míči se postavil Šnídl a poslal zápas do penaltového rozstřelu - 4:4.

Lány odjížděly s jedním bodem

V základní sérii oba týmy měly po jednom neúspěšném pokusu. Po proměněné penaltě Hegera musel proměnit i Rajgl, který ovšem poslal míč nad branku a dva body tak zůstaly v Městečku.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Jakub Abrahám, brankář (přítomen, zranění): "Začátek zápasu jak ze snu, po dvou akcích dvojice Míra Hajný a Petr Šnídl to bylo v 6. minutě 2:0 a osobně jsem si myslel, že jsme prolomili špatné začátky zápasů a že Lány dorazíme. Bohužel, opak byl pravdou. Musím říct, že mě Lánští překvapili, oproti předešlým ročníkům hrály docela solidní fotbal. Asi nás dva rychlé góly uspokojily a to se nám vymstilo. Druhý poločas tak začínal prakticky od nuly. Když dal hned zkraje druhého poločasu Petr Šnídl svůj třetí, nutno uznat, že parádní gól, vypadalo to zase o něco lépe. Ale za 4 minuty to bylo opět nerozhodně a když jsme pak dostali gól na 3:4 asi 10 minut před koncem, tak jsem začínal být lehce skeptický. Ale v 90. minutě zhruba byla odpískána penalta v náš prospěch a Petr Šnídl se nemýlil. Mimochodem si myslím, že nám pan rozhodčí mohl písknout minimálně jednu ze dvou penalt už během zápasu. Po našich předchozích bilancích v penaltových rozstřelech jsem moc nevěřil, ale kluci byli tentokrát nervově lepší a bodík navíc byl na světě. Pro nezaujatého diváka parádní zápas, pro mě to byly slušné nervy (smích)."

SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Zápas hodnotím jako vyrovnaný, kterému odpovídá i výsledek. Padlo spoustu gólů, ale mohlo být přidáno na obou stranách více. V penaltovém rozstřelu jsme byli nakonec horší, proto odvážíme po jednom bodu. Myslím, že pro diváky skvělá fotbalová podívaná. U nás se prosadil hattrickem Petr Buršík, který má chuť dávat góly a střelecky se přetahují s druhým šutérem Michalem Reichlem. Momentálně tvoří skvělou dvojku, kterou se snaží doplňovat záloha. Momentálně si myslím hrajeme dobře naladěni s velkým nasazením."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - GEBHART Aleš (N), ČAPEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.