Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozdílných poločasů se šťastným koncem pro Hředle


Branky


0

Hředle - Jesenici se ve Hředlích vůbec nedaří, domácí si vždy své prostředí uhájili a vyhráli. Dramatický průběh tohoto zápasu připouštěl, že by se mohla přepisovat nepříznivá bilance Jesenických. Nakonec se tak ale nestalo a všechny body zůstaly doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé dva góly domácích a pak herní propad

Vstup do zápasu měly Hředle takřka snový. Hned ve 2' se dostal po nahrávce Slámy ke střele Bechner a nedal Bajerovi šanci - 1:0. K první střele se dostali i hosté, ale po Šťastného nahrávce mířil Jeníček jen do připraveného Malinovského. V 7' bylo pro domácí ještě veseleji a to když Cibulka svým důrazem získal míč, posunul na Šeráka, a ten další nechytatelnou střelu navýšil vedení - 2:0.

 

V 10' nastala nepříjemná situace pro hosty, když se zranil Beneš a nahradit ho musel jediný střídající hráč. Domácí se dostali i k dalším střeleckým pokusům, ale ty už brankou neskončily. Místo toho, aby Hředle pokračovaly nebo alespoň mohly hrát s větším klidem, tak hrát úplně přestaly a otěže zápasu převzala Jesenice.

 

Hředlím vypadl střed hřiště a kupily se chyby v obraně. Prvním upozorněním byla branka Kapouna z 18', který střelou k tyči využil individuální akce a následné nahrávky od Šťastného - 2:1. Vstřelená branka Jesenici nakopla a ta dále pokračovala v dobývání Malinovského svatyně. Svého hosté dosáhli krátce po půl hodině hry, kdy stav zápasu vyrovnal po závaru ve vápně pohotovou střelou z hranice šestnáctky nejmladší hráč na hřišti Kolář - 2:2. Aby toho nebylo pro domácí málo, ve 36' se po rohovém kopu prosadil neuhlídaný John - 2:3. Jesenice tak zavelela k obratu a získala poločasové vedení.

Druhý poločas na jednu branku

Vstup do druhé půle stejně jako do první byl povedený ze strany domácího celku. Nejprve vychytal Bajer nebezpečnou Vitnerovu střelu, s dalšími šancemi si taktéž hostující defenziva dokázala poradit. Tlak se stupňoval, Bajer držel svůj tým v naději na dobrý výsledek, ale i on si vybral slabší chvíli. V 66' zahrávaly Hředle, konkrétně Bechner, standartní situaci zhruba ze třiceti metrů. Bechnerovu střelu ztečovala zeď a balón pokračoval směrem na Bajera. K udivení všech mu ale lehký míč podjel pod tělem a nasratroval domácí euforii - 3:3.

 

V 72' se už dostali domácí do vedení, když se po závaru ve vápně nejlépe zorientoval Bechner a završil svůj hattrick - 4:3. Jesenice se ale také dostala do dvou příležitostí. V té první se do nadějné střelecké pozice dostal Pfejfer, ale jeho střela prostor tří tyči nenašla. V poslední minutě bylo ještě větší dusno před Malinovským a to když se po závaru dostali hosté k několika se opakujícímu zakončení, ale jak střela Jeníčka do hradby těl, tak několik dalších dorážek cestu do sítě nenašly. Hředle tak přežily poslední šanci zápasu a zápas i přes výpadek v prvním poločase dovedly do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - vedoucí týmu: "Měli jsme výborný start do zápasu, už v 7. minutě jsme vedli 2:0. Ale co se dělo pak? Hrůza! A to je možná ještě slabé slovo. Mysleli jsme si, že to půjde samo. Jesenici nevadí, jestli prohrává 2:0 nebo 4:0, hraje pořád stejně. Začala nás přehrávat, nám nefungoval střed, dělali jsme hloupé chyby vzadu. Po chybách jsme dovolili soupeři se dostat dokonce do vedení. V kabině bylo dusno a kluci se po poločase naštěstí probrali a od začátku druhé půle byli aktivnějšími. Dostávali se do šancí, ale Bajer několik gólovek zneškodnil. Nakonec to byl právě Bajer, kdo nás dostal do sedla. Denis Bechner zahrával přímý kop asi ze třiceti metrů, který zeď ztečovala a hostující brankář nepochopitelně míč nechytil. Soupeře tato obdržená branka dostala na kolena a my jsme vstřelili vedoucí gól. Na konci zápasu jsme přečkali klinickou smrt, protože po závaru ve vápně se Jesenice dostala k několika dorážkám, ale naštěstí pro nás nedostala gól do sítě a my jsme tak po infarktovém konci brali tři body."




Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Šmíd [-] , D. Bechner [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , M. Cibulka [-] , P. Houdek [-] , M. Šerák [-] , M. Somol [-] , T. Rendl [-] (88. J. Suchý [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , D. Kolář [-] , F. Horvát [-] , J. Pfejfer [-] , D. Kapoun [-] , P. Šťastný [-] , Z. Balý [-] , J. John [-] , P. John [-] , J. Beneš [-] (11. M. Pacourek [-] )

ŽK: 56. M. Somol , 62. M. Cibulka , 80. D. Bechner , 90. D. Šmíd - 32. J. John , 65. P. John .
Hráči zápasu: D. Bechner , D. Šmíd .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Michael - TREŠL Miroslav, BOČÁNEK Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.