FOTO: Nováček soutěže z Rynholce si vyšlápl i na Olešnou a je nadále stoprocentní


Branky


0

Rynholec - Nováček soutěže proti jednomu z nejlepších celků rakovnického OP. Olešná stejně jako soupeř dva ze dvou zápasů vyhrála a nyní čekal tyto celky vzájemný souboj. Očekávat se dal vyrovnaný zápas a pěkný fotbal, což se ale tak úplně nepotvrdilo. A výsledek? Nejtěsnější výhra pro Baník!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla chyba v rozehrávce

Jak začátek, tak i průběh zápasu se odehrával převážně mezi oběma vápny. Oba celky si ale vypracovaly velké šance. Za domácí se dostal tváří v tvář Fiedlerovi kanonýr Beran, ale střelou v pokutovém území zkušeného brankáře Olešné nepřekonal a další jeho střelecký pokus skončil na tyči. Na druhé straně se hráči Olešné dostali ve dvou případech přes domácí defenzivu, ale vše řešil včasným výběhem Haužvic.

 

Čas plynul a i tempo hry bylo dáno tvrdými souboji o každý kus hřiště. Další příležitost hostů zlikvidoval opět včasným výběhem domácí brankář a po závaru v pokutovém území to byl opět Haužvic, který lapením míče ve skrumáži uklidnil všechny přítomné. Na druhé straně se krásnou střelou prezentoval Matějka, ale jeho střela trefila pouze spojnici. Klíčový moment přišel v 80', kdy využil Milfait zaváhaní v rozehrávce hostů, dostal se k míči a překonal dotírající obránce spolu s brankářem - 1:0. Rynholec si zbytek zápasu pohlídal a bral tak velmi cenné tři body.

 

Za zaslané fotografie děkujeme Jiřímu Duchoňovi!



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: "Těžké utkání. V tomhle zápase mohl vyhrát kdokoliv, měli jsme ale více vyložených šancí a vyhrát jsme si asi o trošku zasloužili více. Po nastřelené tyči a spojnici hostující branky jsme se snažili dál a věděli jsme, že to přijde. Všichni moji spoluhráči odehráli super utkání, za to jim dík! Po postupu do Okresního přeboru jsme věděli, že každý zápas bude těžký, tenhle byl ten nejtěžší. 3 zápasy se v Rynholci rovná 9 bodům a příští týden se chceme porvat o další!"

FC Olešná
Miloslav Doležal, trenér: "I my jsme očekávali vyrovnaný zápas a pěkný fotbal. Bohužel v neděli nebylo z pěkného fotbalu k vidění vůbec nic!!! Takhle nefotbalový zápas jsem dlouho nezažil. My jsme se nedokázali popasovat s umělkou a tvrdou hrou domácích. Hráli jsme prostě špatně, neustále o něčem diskutovali a řešili všechno možné, jen ne fotbal. Když k tomu připočtu celkově zoufalý výkon rozhodčího a velmi nepřátelskou, vulgární diváckou kulisu, vznikl z toho takový fotbalový paskvil, jakého jsme byli svědkem. Vzhledem k vypracovaným příležitostem je ale výsledek asi spravedlivý."



Sestavy


TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - L. Skalák [-] , M. Beran [-] , D. Rajgl [-] , J. Matějka [-] , M. Kedroň [-] , T. Měsíček [-] , L. Dadák [-] , F. Milfait [-] , V. Petrus [-] (68. J. Pozníček [-] ) , T. Stránský [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - R. Polášek [-] , P. Telvák [-] , M. Vodrážka [-] , T. Vodrážka [-] , M. Polášek [-] , L. Majba [-] , L. Helebrant [-] , A. Hlavsa [-] (85. M. Sládek [-] ) , M. Ličman [-] , J. Karas [-]

ŽK: 22. D. Rajgl , 24. F. Milfait , 45. M. Kedroň , 87. J. Matějka , 90. M. Beran - 29. J. Karas .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOHATÝ Pavel - TITLBACH Marek, TREŠL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.