1:5
(0:3)
2. V. Zuska (p.)
12. D. Polánek
41. V. Zuska
67. V. Zuska (p.)
83. D. Polánek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolešovice pokračují v krasojízdě


Branky


56. R. Prokop - 2. V. Zuska (p.) , 12. D. Polánek , 41. V. Zuska , 67. V. Zuska (p.) , 83. D. Polánek
0

Kroučová - Domácí nemají po dvou kolech ani jeden bod, což chtěli změnit proti Kolešovicím. Ty jsou ale rozjeté a ze dvou zápasů braly plný počet bodů. Nejinak tomu bylo tentokrát. Kolešovice se ujaly brzkého vedení, které postupem času jen navyšovaly a kontrolovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Jestli chtěli domácí pomýšlet na bodový zisk, tak to měli hodně těžké, neboť již ve 2' sudí Strouhal odpískal pokutový kop po faulu na Kapouna. Toho se ujal Zuska a proměnil - 0:1. Kolešovice držely častěji míč na svých kopačkách, ale na obou stranách bylo vidět hodně nepřesností. Ve 12' našel Barthel přesnou kolmicí D. Polánka, který na poslední chvíli poslal míč kolem Tomeše - 0:2.

 

Po druhém obdrženém gólu se dostala do šancí i Kroučová, ale proti byla defenziva v čele s A. Herinkem. Ve 22' po centrovaném míči od postranní čáry nechybělo mnoho, aby se mezi střelce zapsal Škuthan, ale na míč nedosáhl. Chvíli poté měla Kroučová k dispozici standartní situaci, kterou rychle nakrátko rozehrála a Škuthan ve slibné pozici nepřekonal A. Herinka, který výborně zasáhl. Vyražený míč se dostal na hlavu Císaře, který ale místo odkryté branky trefil jen připraveného Herinka.

 

Ve 35' se do velké šance řítil D. Polánek, udělal kličku brankáři, ustál souboj, ale z následné akce nic nebylo. Kdyby se nepokoušel hostující útočník souboj s brankářem ustát, třeba by z toho mohla být penalta. Ve 41' se probil Zuska přes stopera až na hranici vápna, odkud propálil Tomeše a stanovil tak konečný stav první půle - 0:3.

Zuska dokonal hattrick

Po přestávce si domácí vytvořili několik šancí. V 56' přišel přetažený centr na zadní tyč, kde osamocený Prokop měl prostor na zpracování a na následné překonání A. Herinka - 1:3. V 67' byl Daniš faulován v pokutovém území a Zuska potvrdil, že penalty jsou jeho specialitou - 1:4. Poslední slovo měl D. Polánek, který z hranice vápna přízemní střelou na zadní tyč stvrdil formu Kolešovic - 1:5.



Ohlasy k zápasu



Český Lev Kolešovice
Václav Zuska: "Až na pár šancí jsme měli zápas plně pod kontrolou. V horkých chvílích skvěle zachytal Aleš Herink, tak jen škoda, že jsme neudrželi čisté konto."



Sestavy


Sokol Kroučová
J. Tomeš [-] - R. Prokop [-] (82. P. Štěpán [-] ) , A. Mildorf [-] (68. J. Borský [-] ) , M. Kiss [-] , J. Škuthan [-] , L. Vajnar [-] , P. Mindžak [-] , M. Vacínek [-] (64. R. Janek [-] ) , M. Císař [-] (54. A. Dekoj [-] ) , J. Kováčik [-] , V. Blín [-] (76. L. Petráček [-] )

Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - J. Holeček [-] , T. Kapoun [-] , J. Polánek [-] (58. J. Daniš [-] ) , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] (86. J. Ritter [-] ) , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] (82. A. Jelen [-] ) , J. Herink [-] , M. Houška [-]

ŽK: 51. M. Císař .
Hráči zápasu: D. Polánek , V. Zuska , A. Herink .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BOHATÝ Pavel, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.