2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle padly v Lišanech


Branky


0

Lišany - Papírovým favoritem tohoto utkání byly Hředle, ale v Lišanech je nečekalo rozhodně nic jednoduchého. Domácí z tohoto zápasu mohli jen získat, což se také povedlo. Po zodpovědným a kolektivním výkonu se mohli Lišany radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Lišan

Od začátku utkání bylo vidět, že se Lišany na Hředle dobře připravily. Zápasy těchto dvou celků bývají vyrovnané a o to více zajímavé toto utkání mohlo pro oko diváka být. Do vedení šli překvapivě domácí po nahrávce Šutery na Roušavého, který se dostal z levé strany do vápna a propálil Malinovského - 1:0. Hředle si nedokázaly vypracovat žádnou gólovou šanci, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení domácích.

Poctivým výkonem ke třem bodům

Ani ve druhé půli se hra domácích nezměnila. Hráči plnili pokyny trenéra a Hředle do ničeho nepouštěli. Když už se tak stalo, tak včas zasáhla lišanská defenziva nebo zakročil brankář Řepka. Hostům chyběla přechodová fáze, což bylo také zapříčiněno osobní obranou na Slámu, kterému hru znechutil Paseka. Lišany se dostávaly do protiútoků a zatápěly soupeři. Druhou branku domácí přidali v 76', když si míč vyměnil Žalud s Feherem a prvně jmenovaný postupoval na Malinovského z levé strany a překonal jej - 2:0. Zbytek zápasu si Lišany pohlídaly a připisují si tak cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, trenér: ,,120 diváků, výborná atmosféra, kolektivní disciplinovaný výkon našeho mužstva a samozřejmě výhra nad papírově velkým favoritem, to vše mě velmi potěšilo. Klíčem k úspěchu nicméně bylo také rozestavení s pěti záložníky a nasazení Honzy Paseky, který nehrál klasický štít, ale úspěšně eliminoval tvůrce hředelské hry Honzu Slámu celoplošnou osobní obranou, takže Martin Medřický a Vašík Mutinský uprostřed hřiště, i oba kraje, se mohli více věnovat útočné činnosti, přičemž ovšem celá záloha výborně bránila. Hředle tak dle mého názoru nevěděly co hrát, jejich útočné snahy končily převážně na hranici naší šestnáctky a v brance jistý Zdenda Řepka musel za celý zápas řešit tak dvě – tři opravdu těžké situace."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí týmu: ,,Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Na Lišany se nám nedaří a míváme s nimi veliké problémy. A tak tomu bylo i tentokrát. I když jsme drželi míč častěji na svých kopačkách, tak se žádný tlak z naší strany nekonal. Lišany odehrály výborný zápas a dá se říci, že za celý zápas nás nepustily do žádné výraznější šance. Naopak každý jejich brejk byl velikou hrozbou pro naši branku. Šly si za svým cílem a zcela zaslouženě vyhrály. Nezbývá nic jiného než zapomenout a soustředit se na příští zápas."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - P. Ledvinka [-] , L. Řepka [-] , J. Hamouz [-] , R. Žalud [-] - M. Bagi [-] (63. J. Feher [-] ) , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] , M. Medřický [-] (90. M. Chládek [-] ) , J. Paseka [-] (85. L. Krůta [-] ) - M. Šutera [-] (37. J. Jelínek [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - V. Hladký [-] (72. J. Suchý [-] ) , J. Skoupý [-] (30. P. Houdek [-] ) , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , T. Bureš [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , M. Cibulka [-]

ŽK: 54. M. Medřický , 86. J. Jelínek - 77. M. Cibulka , 86. A. Vitner .
Hráči zápasu: Z. Řepka , J. Paseka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brožek Tomáš - BOHATÝ Pavel, ŠEFARA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.