Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kněževes dostala doma bůra od Lán


Branky


0

Kněževes - Zápas s jasným favoritem a málo kdo si dovolil nad výsledkem tohoto utkání zapochybovat. Role favorita byla ale po prvním poločase hodně nalomená, neboť se dostaly Lány do dvougólového vedení. To si udržely i přes druhý poločas a své vedení ještě navýšily. Z Kněževsi si tak odvážejí hosté velice cenné a nečekané tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení Lán

Do utkání vstoupil aktivněji domácí tým, který si vypracoval hned dvě šance, ale ani jednu nezužitkoval, a tak to byl soupeř, který se radoval z první branky. Hned v 5' se při první šanci Lán prosadil Vejrážka - 0:1. Překvapivé vedení tak bylo na světě. Kněževes s nepříznivým výsledkem chtěla něco dělat, ale branky ne a ne přijít. A když už to gól byl, tak opět na straně Lán. Druhá šance a druhý gól, který zaznamenal Petr - 0:2.

Pět branek v síti Kněževsi

V kabině Kněževsi nemohl být důvod ke spokojenosti, a tak do druhé půle šli hráči na hřiště s jasným cílem - utkání otočit a zvítězit. Vstup do poločasu byl ale přesně opačný tomu, jaký si hráči domácího celku představovali. Běžela 49' a na rozdíl tří branek odskočily Lány zásluhou Reichla - 0:3. Krátce po hodině hry přišel na hřiště Hertl, který po chvilce svého působení na place našel přesným balónem Hanycha, který snížil - 1:3.

 

Zápas na jednu branku nadále pokračoval, ale Kněževsi jako by nebylo přáno. Po několika neproměněných šancí trestaly Lány do otevřené obrany. Nejprve překonal Lennera v 80' Reichl svým druhým zásahem a bylo po nadějích - 1:4. Tři minuty po něm dokonal bůra Buršík a bylo vymalováno - 1:5. I když byli domácí jasným favoritem, toto utkáná nezvládli a prohráli. Lány předvedly dobrý výkon a jejich výhra je i dle slov domácího Hertla zasloužená.



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Rostislav Hertl: ,,Já jsem měl problém s kolenem, tak jsem začal zápas na střídačce a kluci vstoupili do zápasu s tím, že soupeř v minulém kole poměrně jednoznačně prohrál na hřišti Olympie a že se nemůže nic stát. Sice jsme měli v prvních minutách dvě šance, ale soupeř nás učil z produktivity. V prvním poločase měl dvě šance a dvakrát skóroval. Druhý poločas začal opět laciným gólem v naši brance a musím říci, že to už jsem nevydržel a v 61' jsem šel na hřiště. Po chvíli jsem našel Hanycha a on snížil. Po tomto gólu to byl nadále zápas na jednu branku a my měli několik vyložených šancí, bohužel nic nám tam nepadlo a soupeř nás do otevřené obrany ještě 2 krát potrestal. Prostě zápas blbeček. Musím říci, že ze strany Kneževsi se zápas nepovedl vůbec nikomu. A hlavně za přístup k zápasu si Lány vítězství zaslouží."




Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , R. Vaníček [-] (61. R. Hertl [-] ) , M. Večěřa [-] , K. Hrubý [-] (46. M. Miksa [-] ) , T. Sejpka [-] , P. Čihař [-]

SK Lány
L. Novák [-] - J. Loskot [-] , M. Rajgl [-] (66. D. Dudášik [-] ) , V. Rybář [-] , K. Tetour [-] - J. Matějka [-] , M. Petr [-] , O. Vejrážka [-] (87. D. Jirava [-] ) , L. Mocsonoky [-] (78. J. Krátký [-] ) - P. Buršík [-] , M. Reichl [-]

ŽK: 54. T. Sejpka , 75. M. Večěřa - 22. M. Petr , 32. M. Rajgl , 54. P. Buršík .
Hráči zápasu: M. Reichl , O. Vejrážka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Říha Michael - ČIHAŘ Jiří (N), PLAČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.