FOTO: Přestřelka v Senomatech! Padlo třináct branek, radovali se domácí


Branky


0

Senomaty - Po zápase ve Hředlích si Berani chtěli spravit chuť v domácím prostředí, kde hostili Jesenici, která nezvládla svůj první zápas s Kolešovicemi. Oba týmy tak chtěly naplno bodovat, což se povedlo nakonec domácím. O góly v zápase nebyla rozhodně nouze!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly na obou stranách

Na první branku příchozí diváci nečekali vůbec dlouho. Běžela 2' a domácí se radovali, když se prosadil Karnold - 1:0. Téměř snový vstup do zápasu potvrdil v 5' Vávra, který prostřelil Bajera - 2:0. A aby toho nebylo pro Jesenici málo, v 9' se trefil za domácí Liprt a hosté tak měli před sebou třígólové manko - 3:0.

 

Jesenice ale nic nezabalila a naopak hodně rychle snížila. Minutu po třetí inkasované brance se trefil Šťastný - 3:1. Chvilkové zaváhání domácích využil již o minutu později Řehoř, který snížil na rozdíl jedné branky - 3:2. To, co se v úvodních jedenácti minutách v Senomatech dělo, to se jen tak nevidí!

 

Gólové hody se na chvilku uklidnily, ale jen do 29', kdy se Jesenice dočkala vyrovnání zásluhou Šťastného - 3:3. O tři minuty později se hosté dokonce dočkali vedení, když prostřelil Kučabu Beneš - 3:4. Pro trenéry na obou stranách to nebyl na psychiku jistě nejklidnější zápas, což stvrdil ve 40' vyrovnávajícím gólem domácí Vávra - 4:4. Za tohoto stavu se také šlo do kabin. O přestávku si měli hráči s trenéry jistě co říct, neboť je na jednu stranu skvělé dát čtyři góly za poločas, ale na druhou stranu je hodně čtyři góly dostat.

Druhý poločas rozhodl o výhře Senomat

Pro diváky se tak nabízela otázka, co je ve druhém poločase bude čekat. Do vedení šli domácí v 53', když svou druhou branku v zápase přidal Karnold - 5:4. Senomaty se poučily ze svých chyb a v defenzivě soupeře nepouštěly do gólových šancí. Když už si Jesenice nějakou šanci vypracovala, ztroskotala na nepřesné finální fázi nebo na defenzivě v čele s gólmanem Kučabou. Vedení Senomat navýšil v 65' přesnou střelou Eichler - 6:4. Výsledek připomínající bitvu v tenisovém setu byl na světě. Přesto to ale nebylo všechno.

 

Běžela 73' a Berani se radovali posedmé, když přesně mířil Mácha - 7:4. Tentýž hráč o dvě minuty později využil nabídku pokutového kopu, který s přehledem proměnil - 8:4. Závěr zápasu Senomaty dohrávaly a soupeři dovolily až v poslední minutě korigovat výsledek, když svůj hattrick završil Šťastný - 8:5. Výsledek rozhodně nepřipomíná fotbalový zápas, ale je tomu tak. Dramatická přestřelka zejména v první půli a následný druhý poločas v režii Senomat skončil tříbodovým ziskem Beranů.

 

Za zaslané fotografie děkujeme Báře Sojkové.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar: ,,Pro oko diváka atraktivní podívaná, trenérovi jistě přibylo pár šedých vlasů (smích). 13 gólů za zápas se jen tak nevidí. Jsme rádi, že jsme naplno bodovali a střelecky se prosazovali. Samozřejmě nás mrzí, že jsme pětkrát inkasovali, ale fotbal se hraje na góly, i proto na něj lidé chodí koukat. 3 body jsou doma a to je to důležité."




Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Vávra [-] (86. M. Sailer [-] ) , M. Karnold [-] (88. M. Komín [-] ) , L. Mácha [-] , V. Kukla [-] (46. R. Trešl [-] ) , P. Liprt [-] , Z. Eichler [-] (70. A. Polcar [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , F. Štědronský [-] (82. M. Jelínek [-] ) , T. Pichner [-]

FC Jesenice
L. Bajer [-] - J. Pfejfer [-] , D. Jeníček [-] , J. Beneš [-] , J. John [-] , D. Kapoun [-] (82. F. Moučka [-] ) , P. Šťastný [-] , Z. Balý [-] , P. John [-] , V. Řehoř [-] , D. Casas [-] (70. M. Pacourek [-] )

ŽK: 19. F. Štědronský , 21. P. Liprt .
Hráči zápasu: M. Karnold , P. Liprt - P. Šťastný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - TAJBL Jan (N), KOTEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.