Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 10:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fiedler opět podržel Olešnou, která bere tři body ze Zavidova


Branky


0

Zavidov - Na úvod sezóny nelehký duel pro oba celky. Mírnějším favoritem byla Olešná, ale na to se dnes fotbal nehraje. Zápas nabídl téměř vše a po devadesáti minutách byli šťastnějšími právě hráči Olešné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Vodrážka strhl vedení na stranu Olešné

Zavidov měl před zápasem problémy se sestavou. To mělo za následek, že do základní musel být nominován i nestárnoucí Zbyněk Nágl. Naopak Olešná přijela s tím nejlepším, co v současné době má k dispozici, včetně Radka Poláška.

 

Zápas začal náporem hostí, kteří se snažili jít rychle do vedení, ale své šance zahazovali, a tak udeřili domácí. Nejdříve Knor nastřelil břevno, aby po chvíli poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté se snažili vyrovnat, což se jim povedlo až ve 39',kdy srovnal T. Vodrážka. Ve 42' přidal svou druhou branku T. Vodrážka a stanovil tak konečné skóre poločasu. S posledními minutami nemohli být domácí rozhodně spokojeni.

Dohrávalo se deset na deset

Po přestávce vstoupil do hry Zavidov aktivněji a odměnou mu byl vyrovnávací gól Žďánského - 2:2. Poté přišla komplikace pro hosty, když po druhé žluté kartě musel ze hry odejít M. Vodrážka. Hosté však zbraně nesložili a chtěli strhnout vedení na svou stranu. Ovšem obrana v čele s gólmanem Štillerem zatím odolávala. Velkou možnost na vstřelení vedoucí branky Zavidova měl Žďánský, ale jeho samostatný únik po lajně skončil jen na tyči Fiedlerovy brány.

 

Po této akci přišel sporný moment. R. Polášek fauloval při hlavičkovém souboji Vrubela, což sudí neposoudil jako faul a prvně jmenovaný tak mohl odcentroval míč do vápna, který si našel jeho bratr M. Polášek a umístěnou hlavičkou k tyči nedal Štillerovi šanci ani zasáhnout - 2:3.

 

Zavidov měl velkou šanci na vyrovnání, ale Čecha st. vychytal skvěle Fiedler. Další velkou šanci na vyrovnání měl Vrubel, který stál před Fiedlerem, ale hostující gólman opět svůj tým podržel. Bohužel pro Zavidov se Vrubel při této akci střetl právě s hostujícím gólmanem a tento duel nedohrál. Zavidov tak dohrával také o deseti. Konečnou podobu výsledku dal zápasu R. Polášek, když se přesně trefil hlavou - 2:4.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Martin Štiller: ,,První poločas nebyl z naší strany vůbec dobrý. Soupeře jsme pouštěli až příliš snadně do šancí, za což jsme byli po právu potrestáni. Po přestávce se naše hra výrazně zlepšila a troufnu si říci, že jsme si prohrát nezasloužili, jen nám chybělo trochu toho fotbalového štěstíčka. Ale musím a chci všem klukům, co v neděli přišli, poděkovat za přístup a bojovnost. Velké díky také patří domácím fanouškům, kteří byly jako vždy fantastičtí a fandili nám až do konce."




Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - - D. Denk [-] , D. Žďánský [-] , T. Koch [-] , P. Čech st. [-] , Z. Nágl [-] , L. Plincner [-] , J. Knor [-] , M. Vrubel [-] , P. Vitner [-] , M. Skoupý [-]

FC Olešná
V. Fiedler [-] - M. Ličman [-] (75. J. Karas [-] ) , R. Polášek [-] , A. Hlavsa [-] , L. Helebrant [-] - J. Procházka [-] (62. M. Sládek [-] ) , M. Polášek [-] , L. Majba [-] (89. K. Ivančík [-] ) - T. Vodrážka [-] , R. Topinka [-] (46. P. Telvák [-] ) - M. Vodrážka [-]

ŽK: 57. M. Vrubel - 24. L. Majba , 28. M. Vodrážka , 64. J. Procházka , 75. L. Helebrant . ČK: 53. M. Vodrážka .
Hráči zápasu: J. Knor , D. Žďánský - V. Fiedler , T. Vodrážka .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: SVOBODA David - POLÍVKA Zdeněk, STROUHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.