4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hattrick Vitnera byl klíčem ke třem bodům


Branky


12. A. Vitner , 20. A. Vitner , 32. A. Vitner , 83. J. Sláma - 77. R. Trešl
0

Hředle - Sestupující Hředle se v úvodním kole představily doma proti Senomatům. Hosty nečekalo vůbec nic jednoduchého, což se také potvrdilo. Domácí potvrdili roli favorita a i díky hattricku Vitnera berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Vitnera

Od začátku zápasu byly Hředle lepším týmem, držely míč na svých kopačkách a i přes pohyblivost senomatských hráčů byly lepším mužstvem. Ve 12' domácí skórovali zásluhou Vitnera, který se trefil zpoza vápna přesně k tyčí a nedal Zemjankovi šanci - 1:0. 20' a znovu aktivně hrající Vitner u míče, podobná střelecká situace a opět bezmocný Zemjanek - 2:0.

 

Čistý hattrick za dvacet minut! To bylo počínání Adama Vitnera, který přidal ve 32' svůj třetí gól jako přes kopírák a poslal svůj tým do třígólového vedení.Hředelští se během první půle dostávali do dalších šancí, ty ale zůstaly neproměněny. Senomaty si v prvním poločase moc šancí nevytvořily a do kabin odcházely s třígólovým mankem.

Neproměněná penalta vzala hostům naděje

Do druhého poločasu nastoupili opět lépe domácí, kteří kontrolovali hru. Senomaty hrozily jen dalekonosnými pokusy, které nenašly prostor tří tyčí. V 60' mohl přidat Vitner svou čtvrtou branku, ale jeho střelu zastavila tyč. V téže minutě byl autor hattricku vystřídán Skoupým, který se krátce po nástupu na hřiště ocitl ve slibné příležitosti, ale při svém střeleckém pokusu nastřelil jen Zemjanka.

 

Po těchto šancí hra domácích trochu upadla a hosté zvyšovali útočné obrátky. V 77' se dočkaly snížení, když se po Máchovo rohu trefil Trešl - 3:1. V 78' měli hosté příležitost v podobě pokutového kopu, když se proti pravidlům provinil Somol. K míči se postavil Liprt a nastřelil jen tyč! Balón se k němu odrazil a tak tak ho dokázal dostat za brankovou čáru, ale jelikož se nikdo jiný po odrazu od tyče míče nedotkl, tak gól nebyl uznán. To se nelíbilo hostujícímu Hůlovi, který dal jasně pomeznímu najevo, co si o neuznaném gólu myslí a šel pod sprchy.

 

Senomaty se nadále snažily vstřelit kontaktní branku, ale to se jim nedařilo. Do otevřené obrany hostí se dostal v 83' Sláma, který udělal kličku Zemjankovi a pohodlně skóroval - 4:1. Tento pro domácí uklidňující gól vzal Senomatským jakékoliv naděje na bodový zisk. Sláma se dostal ještě do jedné šance, ale střelou ze strany na vzdálenější tyč branku netrefil. Ve zbylém čase si Hředle pohlídaly své vedení a zaslouženě vyhrály.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - vedoucí týmu: ,,Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, ale nedalo se říct, že bychom si vytvořili drtivý tlak. Hráči Senomat byli velice pohybliví a nic nevzdávali. Vitnerovi se podařilo vstřelit hattrick, když všechny tři góly byly hodně podobné, vždy se trefil za tyč a nedal brankáři hostí šanci. Do 60. minuty jsme předvedli dobrý výkon, hráli jsme přesně to, co jsme chtěli, ale po šedesáti minutách jsme do hry dali moc profesorství a z toho mohly těžit Senomaty. Z rohového kopu se podařilo hostům snížit a krátce na to mohli přidat další gól, ale neproměnili penaltu. Konec zápasu jsme si už pohlídali a přidali ještě jeden gól do otevřené obrany."

SK Senomaty
Antonín Polcar: ,,Náš největší problém je, že zaspáváme začátky. V dnešním zápase jsme se od začátku báli hrát a bohužel nás probudil až stav 3:0."



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , T. Bureš [-] , B. Amauwah [-] , A. Vitner [-] (60. J. Skoupý [-] ) , M. Vodrážka [-] , J. Sláma [-] , V. Hladký [-] , A. Kolář [-] , D. Šmíd [-] (72. M. Cibulka [-] ) , M. Somol [-] (84. M. Pichnarčík [-] )

SK Senomaty
P. Zemjanek [-] - F. Štědronský [-] (60. D. Hůla [-] ) , R. Hůla [-] , M. Karnold [-] (60. A. Polcar [-] ) , T. Pichner [-] , V. Kukla [-] , P. Liprt [-] , Z. Eichler [-] (60. R. Trešl [-] ) , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , L. Mácha [-]

ŽK: 36. D. Rais - 27. P. Liprt , 39. Z. Eichler , 68. V. Kukla . ČK: 78. R. Hůla .
Hráči zápasu: A. Vitner , J. Sláma .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - AKSAMIT, PAEDR. Miroslav, ŠVÁCHA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.