1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice porazily poslední Nový Rychnov nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Na hřiště jednoho z aspirantů na postup do krajského přeboru přijelo mužstvo Nového Rychnova, které naopak musí zkousnout hořkost jistoty sestupu. Hosté dokázali s domácími fotbalisty držet po celé utkání krok, avšak rozhodla 42. minuta, kdy se prosadil Němec a ponechal tak tři body ve Speřicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V průměrném utkání, které svým nasazením připomínalo spíše utkání přátelské, přineslo vyrovnaný souboj celků z opačných pólů tabulky. Více brankových příležitostí si vytvořili domácí fotbalisté, avšak dokázali proměnit pouze jedinou. O to se postaral ve 42. minutě René Němec, který ve své šanci nezaváhal a udržel tak Speřice dál v boji o postup do krajského přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Svoboda, vedoucí týmu Speřic: Bylo to vyrovnané utkání, které mi spíše připomínalo přátelák než mistrovský zápas. Měli jsme více šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Nakonec utkání rozhodl brankou René Němec.

TJ Start Nový Rychnov
Dušan Chalupa, trenér Nového Rychnova: Speřice měli v utkání převahu a prvním poločase měli asi tři velké šance. My jsme ovšem měli také jednu, ale stoprocentní, kdy jsme nedokázali trefit prázdnou bránu. A jak to tak bývá, tak jsme z následné standardky dostali gól. Potom už se utkání odehrávalo většinou uprostřed pole. Speřice mají zkušenou obranu, která si už výsledek pohlídala. Toto utkání bylo o jedné brance.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Čermák [-] , J. Holenda st. [-] , D. Jančík [-] , R. Němec [-] - P. Huňáček [-] , D. Morava [-] , L. Ganobjak [-] (60. M. Pohan st. [-] ) , M. Štěpánek [-] (85. -. Kovář [-] ) - M. Pohan ml. [-] , J. Svoboda [-]

TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - V. Mareš [-] , V. Březina [-] , J. Červenka [-] , . Rous [-] (56. K. Fíla [-] ) - J. Mareš [-] , M. Faltýnek [-] , T. Paclík [-] , O. Kratochvíl [-] - J. Švec [-] , J. Kratochvíl [-]

ŽK: 45. P. Huňáček , 46. L. Ganobjak - 25. V. Březina , 37. J. Červenka .
Hráči zápasu: D. Morava , R. Němec - O. Kratochvíl , J. Mareš .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.