Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pacov rozhodl utkání s Bedřichovem již v prvním poločase


0

Drtivý nástup zažili fotbalisté Bedřichova ve víkendovém utkání na hřišti Pacova. Domácí fotbalisté na soupeře vlétli jako uragán a za pět minut vedli 3:0. V závěru první půle pak přidali ještě jednu branku a rozhodli o konečném výsledku 4:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kdo z fanoušků přišel pozdě na začátek utkání, nevěřil svým očím. Domácí již po 5 minutách vedli 3:0 a zápas byl rozhodnutý. Doslova pacovský uragán se prohnal Bedřichovskou brankou a hosté pouze chránili svojí svatyni, aby se gólový příděl nenavyšoval. Hned v první minutě záložní řada vysunula Lukáše Rybčáka, ten našel na vápně Vítamváse, který s přehledem uklidil míč do branky. 3. minuta a stav se mění na 2:0. Tentokrát po akci L. Rybčáka zakončoval Kabíček. V 5. Minutě zahrával tresný kop Váňa, na jeho centr si zaběhl za obranu Pavelec a nedal gólmanovi šanci. Domácí se nadále tlačili do Bedřichovské brány, ovšem žádná z jejich šancí neskončila v síti. Hosté se téměř nedostali za polovinu a nevytvořili si žádnou brankovou příležitost. Naopak domácí dorazili soupeře ve 44. minutě, když se po kombinaci Kerouše s Kabíčkem dostal k míči Vítamvás a střelou k tyči uzavřel skóre celého zápasu na 4:0.

 

Začátek druhé půle byli domácí stále aktivní a po křídelní akci Váni se mohlo zvyšovat skóre, ovšem Šána u tyče byl připraven. Domácí ještě ohrozili hosty standartní situací, ovšem Kuran neusměrnil balón mezi tři tyče. Poté se zápas již dohrával, domácí drželi míč na svých kopačkách, netlačili se dopředu a kombinovali na vlastní polovině, kde soupeř ani náznakem neatakoval domácí rozehrávku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov
Josef Lehotský, trenér Pacova: Povedl se nám vstup do utkání a prakticky jsme rozhodli již v prvním poločase. Po našich brzkých třech brankách spadl fotbal do takového průměru.

TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Než jsme se rozkoukali, tak na nás soupeř vlétl ve velkém stylu. Během deseti minut nám dal tři branky a bylo po utkání. Celé mužstvo se po tak nevydařeném vstupu do utkání sesypalo, že už jsme v následujících minutách neměli na to, abychom s utkáním něco udělali. Zkrátka rozhodl začátek utkání.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov
T. Faltýnek [-] - O. Bártů [-] , T. Kuran [-] , J. Pavelec [-] , M. Kerouš [-] - L. Váňa [-] (62. Z. Rybčák [-] ) , M. Kostroun [-] , P. Stejskal [-] , T. Kabíček [-] - L. Rybčák [-] (62. J. Přibyl [-] ) , R. Vítamvás [-] (71. P. Miskai [-] )

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - F. Novák [-] , T. Grepl [-] , D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] - J. Paulík [-] , D. Volák [-] , V. Cvach [-] , F. Matějka [-] - D. Vaněk [-] (46. J. Janák [-] ) , D. Novák [-] (46. J. Mareš [-] )

ŽK: 33. L. Rybčák - 64. D. Mašek , 66. J. Janák .
Hráči zápasu: T. Kabíček , R. Vítamvás .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.