0:4
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Habrech bylo po dvaceti minutách hotovo


Branky


0

Když domácí fotbalisté nastupovali na hřiště, netušili, jakou noční můrou pro ně bude utkání s Leštinou, která do Habrů zavítala na 24. kolo I. A třídy. Domácí tragicky zaspali úvod utkání, ve 22. minutě prohrávali už 0:4 a mohlo se klidně odcházet domů, protože utkání se poté dohrávalo jenom z povinnosti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Leštiny vlétli do utkání jako utržení ze řetězu. Už v páté minutě se ujali vedení, když se ve své příležitosti nemýlil Bráník. V 15. minut to bylo již o dvě branky, protože hrubou chybu domácí defenzivy potrestal Pajer. Když se po krásné kombinační akci střelou do šibenice prosadil Mišovic, domácím bylo jasné, že se schyluje k ostudě. Tu dokonal ve 22. minutě Klaus, jemuž míč naservíroval opět bojovník Bráník. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Habry
Lukáš Vavřička, obránce Habrů: V kabině si něco řekneme, ale na hřišti si pak bohužel dělá každý co chce. Navíc gól bychom asi nedali ani do půlnoci.

TJ Sokol Leština
David Hospodka, trenér Leštiny: Museli jsme utkání vyhrát a šli jsme si za tím. Výborně jsme do zápasu vstoupili a dali jsme branky. Habry nás až na pár střel prakticky z ničeho neohrozili a po čtvrté brance už se utkání dohrávalo jenom z povinnosti.



Sestavy


TJ Sokol Habry
M. Novotný [-] - K. Michal [-] , L. Klouček [-] , M. Janouch [-] , L. Vavřička [-] - J. Melechovský [-] , M. Vlček [-] , L. Desenský [-] (46. V. Bělák [-] ) , M. Korel [-] - J. Dibelka [-] (46. J. Bártík [-] ) , P. Kvanka [-]

TJ Sokol Leština
J. Neuvirth [-] - L. Prchal [-] , M. Forejt [-] , M. Čáslavský [-] , T. Aubrecht [-] - R. Piskač [-] , J. Mišovic [-] (67. L. Sobek [-] ) , J. Klaus [-] , J. Karel [-] - M. Bráník [-] (83. P. Poul [-] ) , J. Pajer [-] (59. L. Aubrecht [-] )

ŽK: 80. L. Vavřička .
Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.