Rostoklaty po pauze smazaly dvougólové manko a berou tři body


Branky


58. P. Škréta , 60. P. Touš , 81. P. Touš - 17. O. Chábera , 29. M. Čáp
0

Tak to byl parádní obrat! Zásmuky si do poločasu vytvořily pohodlný náskok, ale zase se jednou ukázalo, že dvougólové vedení bývá ošemetné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, který se hrál za silného větru, byl opět gólově štědrý. Jak už je zvykem, tým Rostoklat zaspal první poločas a prohrával na domácí půdě 0:2, a to hlavně po velkém nedůrazu v obraně, když hostům nechali až moc prostoru k zakončení. Nutno dodat, že hosté si za svůj výkon v prvním poločase vedení zasloužili.

 

Ale tým Rostoklat nesložil zbraně a ve druhém poločase opět dokázal, že týmový duch dokáže divy. Po standardní situaci snížili na 1:2, když Kubelka zahrával ze strany trestný kop a posadil ho na hlavu Škrétovi. Vyrovnavaci gól přišel po souhře obou útočníků Čepičky a Touše, když první zmiňovaný přihrál mezi dvěma obránci Toušovi, který šel sám na gólmana a uklidil na zadní tyč.

 

Hosté se ale nezalekli, začali se tlačit do útoku a chtěli zápas obrátit opět ve svůj prospěch. Jejich střely ale mířili mimo tři tyče, a tak přišel trest v podobě rychlého protiútoku, když Belovski přihrál ze strany za obranu na nabíhajícího Touše a bylo to 3:2. V tu chvíli zbývalo do konce utkání 8 minut a to už si domácí pohlidali. Opět se ukázalo, že s týmem Rostoklat se musí počítat až do 90. minuty.

 

Autor: Petr Touš



Počet diváků: 40. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - KUBELKA Ladislav (N), KOBERA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.