0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2017 13:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V hlavní roli byli Krakovanští


Branky


12. A. Dostál , 23. A. Dostál , 33. T. Sixta , 67. A. Dostál (p.) , 85. L. Jelínek
1

Do poločasu 0:3, v závěrečných pěti minutách viděl hostující Vodvářka dvakrát žlutou kartu a byl vyloučen, přesto hosté přidali ve druhé půli další dva góly. Krakovany deklasovaly Plaňany na jejich hřišti 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovanští čekali černého koně soutěže, ale...

"Přijeli jsme s tím nejlepším, co máme. Chceme jenom výhru." To byl hlas krakovanského tábora po příjezdu na plaňanské hřiště, kde je čekalo vzhledem k podzimnímu počasí solidně připravené hřiště. "Zklamáni jsme jen z míčů značky Tango. My s nimi nechceme ani trénovat a tady budou do mistráku", hodnotili hostující hráči nastalou situaci.

 

Hostující kapitán Petr Kozel vyhrál los a Krakorky si vybrali hru po větru. Od začátku utkání domácí přitlačili k jejich bráně. Hned ve třetí minutě se možná dala pískat penalta po souboji Dostála, ale rozhodčí situaci viděl jinak. Přesto již ve dvanácté minutě šli hosté do vedení. Neruda zatáhl míč, našel volného Aleše Dostála, který krásnou střelou rozvlnil síť za Hradeckým - 0:1.

 

Hosté byli nadále aktivnější, Olexa s Pospíšilem neustále zaměstnávali plaňanskou obranu a dávali míče do šancí před branku. Jelínek ale ve vyložené šanci promáchl. Přesto se na další branku nečekalo dlouho. Aleš Dostál vystřelil nepříliš povedenou střelu, která proletěla chumlem hráčů a zastavila se až v bráně - 0:2.

 

O deset minut později se protáhl za obranu Olexa, poslal prudký přízemní centr, který před bránou chráničem dotlačil do gólu Tomáš Sixta - 0:3. V závěru poločasu ale přišla možná komplikace pro hostující tým. Po druhé žluté kartě musel předčasně ze hřiště Vodvářka. "To bude v druhé půli hukot", očekával Jan Špinka a vysvětlil: "Proti větru a v deseti..."

 

V poslední minutě první půle měli i domácí dvě šance, ale obrana Krakovan společně s gólmanem Špinkou odolala.

 

 

 

Černý kůň soutěže asi nevstal dobře

Očekávaný nápor Plaňan se ale nekonal. Pomalý pohyb směrem ke Špinkově bráně, zbytečné přihrávky dozadu. To byla voda na mlýn hostů, kteří dobře věděli, jaký mají gólový náskok. A navíc využívali každou chybu domácích k ohrožení Hradeckého brány.

 

Na domácího brankáře pádil osamocený Olexa, píchl si balón podle něj, po souboji s gólmanem padá a rozhodčí píská penaltu. Když se otřesený Hradecký zvedl ze země a zjistil, že se kope penalta, tak nejprve za protesty viděl žlutou kartu a potom i míč v síti, který mu poslal z penaltového puntíku autor hattricku Aleš Dostál - 0:4.

 

Pět minut před koncem uzavřel skóre Lukáš Jelínek z trestného kopu - 0:5

 

Plaňany v tomto zápase předvedly chabý výkon a Krakovany si v pohodě dokráčely k výhře, která jim zajistila kontakt s druhým místem.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Velmi slabý výkon z naší strany, který neomlouvají ani absence hráčů ze základní sestavy. I přesto bychom měli minimálně bojovat a neodcházet ze hřiště s ostudou. Jediné pozitivum je snad jen to, že jsme neušpinili bílé trenky, v kterých jsme nastoupili. Špatné rozloučení se sezónou.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Do Plaňan jsme vyrazili rozladění, že se hraje v neděli. Jaké bylo naše překvapení, když soupeř nám řekl, že chtěli hrát v sobotu, ale že jsme nechtěli my. Je vidět, že Tomáš Freund měl dost starostí s cestou do Thajska, tak mu to odpustíme. Tímto ho zdravím :-) Čekali jsme černého koně soutěže, avšak jsme se ho nedočkali, asi někde chcíp. Plaňany hrály úplně bez chuti. Za to my jsme si s chutí zastříleli. Podzim jsme zakončili s 25 b. v tabulce. Druhá nejlepší obrana. Tři plusové body. Takže v Krakovánkách po podzimu spokojenost. Máme dobrou výchozí pozici pro jaro, kdy jsme si stanovili cíl do 3.místa. Čeká nás 90 let fotbalu, takže se máme na co těšit. Děkuji všem hráčům a lidem, kteří se o fotbal v Krákorkách starají a na jaře opět u kulatého nesmyslu.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - - P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , M. Češner [-] , M. Beníšek [-] , P. Málek [-] (29. J. Klucska [-] ) , J. Kozdera [-] , K. Hanzálek [-] (69. M. Jambor [-] ) , M. Hrstka [-] , M. Grulich [-] , A. Schwarz [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] , P. Kozel [-] , S. Šindelář [-] , L. Jelínek [-] - J. Pospíšil [-] , J. Olexa [-] (77. V. Novotný [-] ) , L. Neruda [-] , Z. Vodvářka [-] - T. Sixta [-] , A. Dostál [-]

ŽK: 50. J. Klucska , 64. J. Kozdera , 67. M. Hradecký , 84. M. Švehla - 40. Z. Vodvářka , 55. A. Dostál , 55. T. Sixta , 64. J. Olexa . ČK: 45. Z. Vodvářka .
Hráči zápasu: A. Dostál , J. Špinka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Suchý Aleš - FREUND Karel (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 11. 2017 15:36
Ahoj Honzo děkuji za pozdrav já také zdravím je tu skvěle a už se z toho vzpomatuj že se hrálo v nedeli jen 1 od nás chtěl hrát v sobotu bohužel asi s nim jsi mluvil.