1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly padaly jen v první půlhodině, Plaňany vezou tři body


Branky


0

Domácí šli sice již ve druhé minutě do vedení, ale Plaňanští dokázali ještě do přestávky skóre otočit. A protože další branky se diváci nedočkali, odvážejí si hosté ze Žiželic všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté řešili před zápasem sestavu i dresy

Plaňany, tým který pomalu sbírá svoji sílu a svými výkony opět začíná přidávat body do tabulky, se představily v Žiželicích. Žiželice jako loňský nováček ukončily minulý ročník výborně v popředí tabulky, ale tuto sezónu zahájily mizerně. Souboj s Plaňany mohl být cestou k nějakým bodům, zvlášť když hosté nejsou v té nejideálnější formě.

 

A úvod zápasu hrál domácím ideálně do karet. Hostům chyběl potrestaný gólman Hradecký a další okolnosti donutily kouče Kučeru postavit do brány letos teprve patnáctiletého Jana Krupku. Navíc hosté po příjezdu na místo zápasu zjistily nedostatek v počtu dresů. Žiželičtí projevili svoji úroveň Fair Play a zapůjčili hostům vlastní sadu dresů.

 

Nyní už mohlo utkání začít. A začalo pro domácí výborně. Žiželičtí rozehráli míč dlouhým nákopem a po chybě hostující obrany skončil balón z kopačky Jiřího Fořta za zády Krupky - 1:0. Naštěstí pro hosty toto byla jediná vážnější chyba mladého gólmana a zbytek utkání zvládl výborně.

 

Po úvodní pětiminutovce začali ale hosté přebírat dirigentskou taktovku a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Nepříliš těžkou střelu Martina Beníška z nějakých dvaceti metrů pustil za svá záda Haviar - 1:1. Domácí nestíhali bránit a dopředu toho příliš nevymysleli. A po pětadvaceti minutách hry se hosté dostávají do vedení. V šestnáctce je faulován Konůpek, k penaltě se staví Marek Švehla a s přehledem posílá svůj tým do vedení - 2:1.

 

Toto byl poločasový výsledek a dal se očekávat tlak domácích ve druhém poločase pro vyrovnání.

 

 

Domácí tlak se nekonal, hosté nechali doma přesnou mušku

Ale na hřišti bylo vše jinak. Hosté nadále kontrolovali hru a jen jejich střelecká nemohoucnost zapříčinila, že poločasový výsledek vydržel až do konce zápasu. Ve svých šancích postupně selhali Švehla, Brecík i Konůpek.

 

Žiželičtí se po tomto kole ocitli na předposledním místě tabulky, hosté pomyslně vedou druhou polovinu tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: K zápasu řeknu jen to, že to nebyl fotbal, ale jen kopaná.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Na těžkém terénu se odehrál pouze průměrný zápas, který jsme kromě úvodních 10 min kontrolovali, ale bohužel naše střelecké umění zůstalo někde na dálnici. Úvod jsme měli velmi nekoncentrovaný a domácí nás po nákopu a chybě obrany potrestali brankou. Krutý křest pro našeho brankáře Krupku, který chytal svůj první zápas za A mužstvo. Do konce zápasu ale svůj debut již zvládl na jedničku! Domácí si prakticky nevytvořili další brankovou šanci a byli pouze stínem loňského mužstva. Chtěl bych poděkovat domácímu týmu za gesto fair play, kdy nám poskytli sadu dresů, neboť v naší tašce se jich plný počet nenacházel.



Sestavy


SK Žiželice
J. Haviar [-] - J. Fořt [-] (70. M. Midloch st. [-] ) , A. Schánel [-] , J. Fořt [-] , D. Mejvald [-] , J. Korčák [-] , J. Hruška [-] (67. M. Steklý [-] ) , M. Bubeník [-] , L. Bláha [-] , M. Živný [-] , M. Midloch ml. [-]

TJ Sokol Plaňany
J. Krupka [-] - P. Břichnáč [-] , J. Klucska [-] , D. Konůpek [-] (77. M. Jambor [-] ) , M. Beníšek [-] , M. Švehla [-] , A. Schwarz [-] , M. Češner [-] , T. Freund [-] , P. Brecík [-] , M. Hrstka [-]

ŽK: 88. M. Midloch st. - 58. T. Freund .
Hráči zápasu: P. Břichnáč , J. Krupka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Holý Milan - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.