Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobráč dlouho sahal po překvapení


Branky


0

Favorizovaní hosté se dlouho nemohli prosadit, když po chybě svého gólmana prohrávali gólem z prvního poločasu. Domácí ale v závěru odpadli a Jevanští v poslední půlhodině skóre zápasu otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovská chyba Češnera poslala do vedení domácí

Vyrovnaný úvod zápasu přinesl náznaky šancí na obou stranách, ale hosté přece jen ohrožovali branku hájenou Kosportem vážněji. Nejprve po centru z hloubi pole nabíhali na zadní tyči Ravizza s Popelkou, ale přesně zakončit nedokázal ani jeden. V další možnosti se zjevil po chybě domácího stopera nejlepší střelec soutěže David Janouch, ale pálil přímo do gólmana. Za obranu Dobropolských se dostal i Popelka, ale než stačil vystřelit, tak v souboji upadl, ale píšťalka rozhodčího Kvasničky mlčela.

 

Šanci si vytvořili i domácí. Žirovnický obral u půlící čáry o míč Ravizzu, pádil směrem na bránu a po obhození obránce pálil nebezpečně na bránu. Mířil ale těsně vedle. V této fázi zápasu se hra vyrovnala, domácí uspořádali zadní řady a nepouštěli Jevanské k ohrožení domácí brány. Krásnou střelu vyslal Varyš. V souboji vypadl míč přímo k němu, nevěděl co s ním, tak se do míče opřel a zatřásl spojnicí břevna a tyče. Podobně zakončoval i Královský, ale ten mířil v záklonu vysoko nad.

 

Před dobropolskou bránu zahrozil Krákora, ale domácí obránci míč stačili ukopnout na roh. Jeho rozehrání dokázali odvrátit, míč před půlící čárou převzal Pavel Královský, nikým neohrožován pádil k soupeřově brance, obhodil si obránce a z hranice šestnáctky vyslal střelu doprostřed brány. Míč před Češnerem trochu zaplaval a k překvapení všech skončil v síti - 1:0.

 

Hosté byli techničtější, ale hodně kazili přihrávky. Přesto do konce poločasu pálil po centru z rohu Popelka, ale Kosprt na bránkové čáře stačil zakročit. Střela z třiceti metrů z kopačky Bečvaříka těsně minula šibenici a na druhé straně rána Olaha mířila daleko mimo. Proto byl poločasový výsledek příznivý pro domácí.

 

 

 

 

 

Lépe fyzicky připravení hosté otočili výsledek v závěru

Úvod druhého poločasu nabídl další šance hostům. Nejprve z trestného kopu mířil krásně za zeď Bečvařík, ale gólman na čáře lapil. Štefančíkovi vložili do střely nohu obránci a Janouch v ložené situaci ještě přihrával do strany na Popelku. Domácí postupně uvadali a bylo vidět, že tempu přestávají stačit.

 

Vyrovnání přišlo po hodině hry. Čechák se vydal na jeden ze svých pověstných výletů, prošel obranou Dobráče a podélnou přihrávkou našel Jana Popelku - 1:1. Domácí vehementně reklamovali ofsajd, ale branka byla uznána. Domácí mohli jen litovat nepřesného zakončení Krejčího pžed několika minutami.

 

Po dalších deseti minutách je Zdeněk Čechák v dalším sólu. Opět prošel až za obranu a tentokrát sám prostřelil Kosprta - 2:1. Domácí už reagovat nedokázali, vzrušení přinesla osmdesátá šestá minuta a dvojnásobné vyloučení po zbytečném pošťuchování. V poslední minutě ještě Jan Popelka přidal třetí gól.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč Dobrého Pole: Přes opětovné problémy se sestavou, kdy musel nastoupit i zraněný Štika a v 70. min. se k němu navíc připojil Krejčí, jsme odehráli dobrý zápas. V prvních dvaceti minutách měly Jevany dvě šance, jedna z nich hraničila s penaltou. Poté jsem měli dobré šance i my, kdy šel Žirovnický ze strany sám na brankaře, Varyš krásnou střelou z dálky trefil spojnici. Do poločasu jsme zaslouženě vedli, když se prosadil Královský. Hráči Jevan mají určitě svojí kvalitu a proto se divím, že měli takovou radost z vyrovnání, kdy se jednalo snad o dvoumetrový ofsajd. Situace z 86. minuty je spíš úsměvná, po strkanici Žirovnického s hráčem Jevan nám rozhodčí vyloučil nic netušícího Švrčulu, ale v zápisu uvedl červenou pro Olaha. Děkujeme našim hráčům za odvedený výkon, ale zápas s Jevany bychom stejně nevyhráli.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Utkání Dobré Pole - Jevany pro nás sice dopadlo dobře, ale ke spokojenosti mělo hodně daleko. Hráli jsme jakoby bez zájmu, hlavně v prvním poločase, kdy se zdálo, že domácí to chtějí více. Jako první jsme inkasovali my, a to v 29. minutě. V druhém poločase jsme se začali trochu více snažit a v 59. minutě se trefil Popelka. V 71. minutě své sólo přes celé hřiště zakončil Čechák a navýšil tak naše vedení na 1:2. Naše vítězství zpečetil v 90. minutě třetím gólem Popelka. Celkový výsledek nás sice potěšil, ale naši hráči by se měli zamyslet nad přístupem k zápasu. Je až s podivem, co vše my neproměníme.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - J. Žirovnický [-] , O. Beránek [-] , M. Neveselý [-] , R. Hurt [-] - F. Krejčí [-] , P. Královský [-] , D. Švrčula [-] , P. Varyš [-] - O. Štika [-] , V. Olah [-]


ŽK: 51. O. Štika , 57. P. Královský , 68. M. Neveselý , 73. P. Varyš - 14. J. Popelka , 50. M. Hybner . ČK: 86. V. Olah - 86. M. Hybner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kvasnička Václav - VARYŠ Petr (N), SOCHŮREK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.