2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o třetí místo zvládly o něco lépe Býchory


Branky


0

Že se Býchorám nedaří doma za tři body potvrdil i tento zápas. Rychlé vedení domácí ztratili pár minut před koncem a o druhém bodu pro Býchory se rozhodovalo v penaltové loterii.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Býchory odmítly výhru samy

K přímému souboji o třetí místo přijela do Býchor Kouřim. A naději na solidní výsledek držela až do konce zápasu, i proto, že domácí zahodili několik výborných šancí včetně penalty. Jednobrankové manko hosté stáhli v závěru a v penaltách pak uspěli domácí a připsali si do tabulky dva body. Kouřimští si vezou jeden.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Vstup do zápasu byl z naší strany hodně podobný tomu z minulého týdne. I tentokrát soupeř hned v úvodu zahodil velkou příležitost. My zase ke gólu nedotáhli sérii rohových kopů. Pak jsme polevili a toho domácí využili. Chlumský dostal až příliš prostoru a pěknou individuální akcí dostal Býchory do vedení. Z naší strany to bylo v prvním poločase špatné a hodně nervózní. Druhý poločas jsme odehráli o poznání lépe. Přidali jsme na důrazu a aktivitě. Přežili jsme i pokutový kop domácích, kteří ho neproměnili. I díky tomu jsme mohli dál živit naděje na lepší výsledek. Až deset minut před koncem jsme se konečně dočkali. Keltner využil své rychlosti a zavezl míč do vápna, kde se po sérii odrazů dostal šťastně ke Snížkovi a ten nám svou trefou zajistil alespoň bod. Dovedností soutěž o ten druhý zvládli lépe domácí.



Sestavy


TJ Sokol Býchory
P. Jansa [-] - L. Funda [-] , V. Ladýř [-] , J. Teplý [-] , V. Pošík [-] (85. O. Vaňkát [-] ) , M. Zach [-] , P. Kedršt [-] , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , M. Škopek [-] , Z. Jirkovský [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] (75. D. Kosmata [-] ) , M. Hovorka [-] , O. Macháček [-] , R. Světnička [-] , J. Paclík [-] (59. M. Havránek [-] ) , M. Tománek [-] , J. Holub [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 36. Z. Jirkovský , 77. M. Zach - 17. T. Svoboda , 60. T. Ružinský , 88. M. Havránek .
Hráči zápasu: J. Keltner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POKLOP Petr - HAVLÍK Oldřich (N), BŘEČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.