4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jevany stále válí, tentokrát si poradily s Plaňany


Branky


0

Do Jevan týmy jezdí nerady a i tentokrát hosté odjíždějí bez bodu. Domácí byli po celý zápas lepší a nenechali nikoho na pochybách, kdo získá tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta odstartovala skóre utkání

Na hřišti v Jevanech se v krásném sobotním odpoledni utkaly dva týmy, které byly považovány před zahájením soutěže na adepty čelních příček tabulky. Zatímco Jevanští tyto prognózy naplňují a neopakuje se loňský výpadek. "Uvidíme, jak dneska", spekuloval před výkopem Jan Lahoda, vedoucí domácího týmu a vysvětlil: "Kvůli nemoci nám chybí několik hráčů základní sestavy."

 

Plaňany si během letní přestávky přivedly nové posily, ale tým zatím nepředvádí špičkové výkony. Mužstvo se málokdy sejde v plném složení, možná je potřeba větší čas k sehrání. A tak byl zápas očekáván s napětím, zda hosté Jevanské potrápí.

 

Už v desáté minutě se pohnulo skóre. V šestnáctce hostů byl faulován Popelka a nejlepší střelec soutěže David Janouch neměl s proměněním nabídnuté penalty problém - 1:0. V dalším průběhu prvního dějství se hra přelévala od jedné branky k druhé, ale gólu se diváci dočkali už pouze jediného. Ve jedenadvacáté minutě se gólově prosadil Jan Popelka a za stavu 2:0 šli do kabin veseleji domácí hráči.

 

 

 

Plaňany dosáhly čestného úspěchu v samotném závěru

O stavu utkání bylo rozhodnuto už krátce po přestávce. Po přihrávce T. Nováka poslal míč za záda Hradeckého Michal Štefančík - 3:0. Hosté se z několika málo svých gólovek rosadit nedokázali a tak po hodině hry navýšil skóre svým druhým gólem v utkání Jan Popelka - 4:0.

 

Hosté se dočkali až v závěru zápasu, kdy čestný úspěch zaznamenal z trestného kopu Marek Švehla - 4:1 - a pokazil tak Trázníkovi čisté konto.

 

Domácí se po tomto bodovém zisku stále drží v těsném závěsu za Pečkami. Plaňanští jsou osmí a v příštím kole přivítají doma dalšího favorita na postup - AFK Pečky.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, vedoucí týmu: Do utkání s týmem Plaňan jsme vstupovali poněkud s obavami, neboť nám pro nemoc chybělo několik hráčů základní sestavy. O to více však naši hráči přidali na bojovnosti a utkání se nám vydařilo. Krátce po přestávce zvyšoval Štefančík na 3:0. Plaňanští měli několik šancí, které však neproměnili. Jejich jediná branka padla z přímého volného kopu. Plaňany se u nás prezentovaly velmi tvrdou hrou, někdy až za hranicí fair play. Mé velké poděkování patří bezesporu všem našim hráčům za velmi dobrý výkon.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Domácí byli jasnými pány hřiště. Jejich výkon byl fantastický. Narážečky, kličky, přesné střely. K tomu rozhodčí, jehož cit pro plynulou hru a posuzování faulů by se měl vyučovat na rozhodcovských seminářích. Diváci jak vystřiženi z Rychlých Šípů. Krásný sobotní výlet do Jevan, na který dlouho nezapomeneme.



Sestavy


FC Jevany
P. Trázník [-] - Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] , F. Jásek [-] (77. D. Matas [-] ) - T. Novák [-] , M. Štefančík [-] , J. Novák [-] , M. Hybner [-] , M. Ravizza [-] - J. Popelka [-] , D. Janouch [-] (65. M. Pacourek [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - D. Konůpek [-] , M. Hrstka [-] , M. Švehla [-] , K. Hanzálek [-] , T. Freund [-] , A. Schwarz [-] (42. M. Jambor [-] ) , P. Brecík [-] , P. Málek [-] , M. Beníšek [-] , M. Češner [-]

ŽK: 52. Z. Čechák , 67. T. Novák , 75. F. Jásek - 10. A. Schwarz , 16. M. Hrstka , 26. M. Češner , 67. T. Freund .
Hráči zápasu: M. Štefančík , Z. Čechák , J. Bečvařík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - ŽALUD Marek (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.