Tuklaty mají z posledních dvou kol děsivé skóre


0

Minule 0:5 a nyní 0:7. Na tyto dva výsledky musí borci Čechie brzy zapomenout. A při tom po půlhodině hry prohrávali jen o jednu branku. V posledních dvaceti minutách se ale domácí rozstříleli a uštědřili hostům pořádný výprask.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se vcelku úspěšně bránili, ale soupeřovu bránu téměř neohrozili

Do hodnocení zápasu se jako první pustil hostující Roman Nešpor: "Do utkání jsme vstoupili opět s pozměněnou sestavou, i když obrana se vrátila do kompletní sestavy. Bohužel Werbynský hrál ještě ne úplně fit po antibiotikách a Kotala v záloze musel kvůli nemoci odstoupit o poločase. V útoku nastoupil poprvé Khuc, který nahradil chybějícícho Vondráčka. V prvním poločase jsme si nevypracovali jedinou šanci, Pečky měli několik příležitostí, ale nám se dařilo poměrně dobře bránit rychlé ofenzivní hráče Peček. Bohužel jsme dostali trošku smolný gól a poločas jsme prohráli 1:0, i když objektivně musím říct, že si branku domácí zasloužili."

 

No jistě, že zasloužili. Jenže Materna neproměnil sólo a Jedlička bránu překopl z malého vápna. Však také domácí lodivod, Petr Šafránek věděl své: "Soupeř věděl, jak oslaben k nám přijel a tak jeho taktika byly jednoduchá: v co nejvíce hráčích bránit a téměř neútočit. Pro nás to bylo velmi těžké prosadit se. Přirovnání k nedobytnému hradu by bylo na místě. Přesto jsme mohli zápas rozhodnout již v prvním poločase, ale prosadil se pouze Štěpán Růžička st. svým důrazem a pohotovou střelou."

 

 

 

Po druhé brance hosté totálně odpadli

Polovina druhého poločasu nabídla divákům podobný obrázek jako poločas první.

 

"My jsme chtěli hrát pořád stejně a až v závěru zkusit zahrozit, bohužel v 68. minutě po vstřelení druhé branky domácích náš tým zkolaboval", hodnotil druhé dějství Roman Nešpor a pokračoval: "Pečky nám v podstatě za dvacet minut nasypaly šest branek. Po čtvrté brance už bylo vše jasné a my jsme se začali myšlenkama přesouvat na další utkání, které hrajeme doma proti Žíželicím."

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Druhý poločas do šedesáté minuty hostům stále vycházela taktika, ale po druhé brance přišla poslední dvacetiminutovka a s ní naše jednoznačná dominance. Soupeři se jeho hra úplně rozpadla a my jsme dali pět branek, další příležitosti jsme ještě nevyužili a domácím divákům jsme nabídli atraktivní fotbal. Samozřejmě musím dodat, že nám Tuklaty v poslední části hry dovolili to, co nám již asi nikdo nedovolí. K nám přijeli s mužstvem, které by moc bodů v soutěži nezískalo.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Asi bych z tohoto utkání nedělal vědu, Pečky jsou favoritem soutěže, i takové výsledky jsou k vidění v okresním přeboru a nejsme jediní, kteří utrpěli vysokou porážku a jak já říkám, lepší takto než v 93.minutě dostat na 1:0... Pevně věřím, že to na nás nebude mít veliký dopad a na příští zápas už budeme v kompletní sestavě.



Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.