Býchory zkazily Nučicím posvícení


Branky


17. D. Kočí (p.) - 27. J. Teplý , 39. V. Ladýř , 60. K. Koubek , 90. K. Koubek
0

Už od jedné hodiny odpolední se předehrávalo utkání sedmého kola v Nučicích. Kvůli místnímu posvícení. Soupeř ale nebral ohledy a ze sportovního hlediska domácím posvícení pokazil. Ale věřme, že se Nučičtí dokázali pobavit jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po vedoucím gólu domácí usnuli na vavřínech

reportáž připravil Jan Vedral, hráč Nučic

 

Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, o to horší byla zpráva, že nám vypadl další hráč ze sestavy Jirka Souček a také Matěj Chromý nebyl zdravotně v pořádku, protože nás však bylo málo musel nastoupit v základu.

Zápas jsme si prohráli svým nedůrazem. I přesto že jsme jej měli dobře rozjetý a kopali jsme v 17 minutě penaltu, když býchorský gólman Berger zaváhal s rozehrávkou a při odkopu společně s míčem nakopl i Nováka. Dominik Kočí penaltu proměnil a pak jako by celé domácí mužstvo čekalo, že to půjde samo a že když je posvícení tak se nemůže nic stát. Ve 27. minutě jsme nedokázali po rohu odkopnout míč do bezpečí a ve vápně se nejlépe zorientoval Josef Teplý o pár minut později se snášel vysoký míč na zadní tyč a Vítězslav Ladýř se dokázal špičkou kopačky dostat před Marka Šulce a hosté šli do vedení 1:2.  

Marná byla snaha domácích o zvrat

Druhý poločas byl ukázkou naší bezzubé ofenzivy, se kterou si zkušený tým Býchor bez problémů poradil. Když navíc v 60.min rozhodčí pustil tvrdý souboj na půlce hřiště a hosté šli do přečíslení, které s přehledem zakončil Karel Koubek bylo s nučickými zle. Posledních třicet minut už byla pouze marná snaha o zvrat, která nepřinesla ovoce a naopak na druhé straně se do otevřené obrany dokázal podruhé v zápase prosadit Koubek.

 

Býchory tak pomalu stoupají tabulkou a už jsou třetí. Potvrdit svoje postavení mohou za týden v Radimi. Nučičtí se pokusí porvat o body v derby s Kouřimí.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí mužstva: Prvních 20 minut bylo vyrovnaných a po penaltě jsme šli do vedení, ale to bylo z naší strany vše, co jsme dnes předvedli. Od té doby nás Býchory začaly přehrávat, dostávaly nás pod tlak, kde donutily obranu k hrubkám a skóre se otočilo. Ve druhé půli, ve snaze o vyrovnání, jsme otevřeli vrátka a zkušený Koubek o všem rozhodl. Zbytek zápasu si zkušené Býchory pohlídaly a zaslouženě si odvážejí 3 body. Na posvícení jsme nepodali moc dobrý výkon a doufám, že v Kouřimi to bude o 100 % lepší.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mansour Jakub - HOUDEK Petr (N), HAVLÍK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.