Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty na Jevany nestačily


Branky


0

Byl to sice souboj třetího s druhým v tabulce, ale utkání skončilo jasným výsledkem pro hosty z Jevan. O pět branek se postarali jen dva střelci - Krákora a Popelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Krákora střelcem poločasu

Oba trenéři si před výkopem stěžovali na marodku. Jevanský trenérský tým musel postavit do branky zadáka Filipa Jáska a v prběhu hry se ukázalo, že to byl dobrý tah. Domácí lodivod Roman Nešpor na tom byl se svým týmem nesrovnatelně hůře: "Do velmi těžkého utkání jdeme bez několika hráčů základní sestavy, postupně nám během týdne ze zdravotních či jiných důvodů vypadla stoperská dvojice Werbynský – Nešpor, záložníci Goll, Bazal, Kassa či Martinec a od začátku není připravený například ani David Jambor."

 

Úvod utkání byl vyrovnaný, ale hosté postupně získávali převahu, kterou brankově vyjádřili už po osmnácti minutách hry. Poprvé v zápase se trefil Pavel Krákora - 0:1. Další šance poločasu zůstaly nevyužity až do pětačtyřicáté minuty, kdy stanovil poločasový výsledek opět Pavel Krákora - 0:2.

 

 

 

Pavel Krákora završil hattrick

Druhý poločas už byl zcela v režii hostů z Jevan. Domácí na soupeře nestačili a jejich dvě šance v utkání vychytal "náhradní" gólman Jevan, Filip Jásek. 

 

Už po deseti minutách druhého poločasu navýšil Pavel Krákora na 0:3, který touto brankou docílil hattricku. Pak se na branku nějaký čas čekalo, ale v rozmezí sedmdesáté a pětasedmdesáté minutě přidal další dvě branky Jan Popelka a uzavřel tak na konečný stav 0:5. Zvlášť čtvrtý gól v síti Pazdery mohl potěšit oko fotbalového diváka, kdy míč putoval narážečkami přes celé hřiště a Popelka "uklízel do prázdné".

 

Jevanští tak hravě odrazili útok Čechie na jejich pozice a udrželi si druhé místo v tabulce v těsném závěsu za pečeckým AFK. Nováček z Tuklat se po tomto kole propadl na páté místo a v příštím kole ho čeká vedoucí celek tabulky: "My se musíme opět vrátit ke hře, která nám přinášela body a hlavně se dát zdravotně do pořádku. Další utkání hrajeme v Pečkách, kde domácí tým také velmi vážně pomýšlí na postup do kraje. My můžeme překvapit, pojedeme s respektem k soupeři, ale zároveň se budeme snažit zaskočit domácí", komentoval situaci Roman Nešpor.

 

 

 

 


 

 

 



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Neúčast některých hráčů se ukázala být velmi klíčová pro naši hru. Jevany mají velmi kvalitní mužstvo a to také ukázaly. Z mého pohledu zatím nejsilnější tým, nám se bohužel nedařilo držet se naší hry, bezchybná defenzíva a rychlé brejky. Hosté nás potrestali, do poločasu vedli 2:0 a v podstatě bylo po utkání. Jevany vyhrály naprosto zaslouženě a my jim můžeme pogratulovat ke třem bodům.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Na utkání s týmem Tuklat jsme odjeli s odhodláním napravit minulý domácí zápas. A to se nám také podařilo. Začátek zápasu byl vyrovnaný, ale postupně jsme získávali převahu. Do poločasu jsme vedli 0:2 a druhá půle již byla zcela v naší režii. Domácí tým se za celý zápas dostal pouze do dvou gólových šancí, která brankář Jásek vychytal. Hráčům děkuji za velmi dobrý výkon.



Sestavy


Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - V. Lachman [-] (57. K. Zradička [-] ) , V. Procházka [-] (53. M. Procházka [-] ) , M. Pytloun [-] , D. Procházka [-] , J. Vondráček [-] , J. Vébr [-] , J. Halgaš [-] (75. D. Pacovský [-] ) , M. Kotala [-] , L. Blaščok [-] (46. D. Jambor [-] ) , P. Jambor [-]

FC Jevany
F. Jásek [-] - Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] - M. Ravizza [-] , P. Krákora [-] (81. D. Matas [-] ) , D. Končický [-] (62. T. Novák [-] ) , M. Štefančík [-] , J. Novák [-] - J. Popelka [-] , D. Janouch [-] (79. D. Hejdák [-] ) , M. Hybner [-] -

ŽK: 49. J. Vébr - 26. M. Hybner , 67. Z. Čechák , 78. P. Krákora .
Hráči zápasu: J. Novák , P. Krákora , F. Jásek .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.