Dvojí držení za dres poslalo předčasně do sprch Jiřího Vlka


Branky


1

Jiří Vlk dvakrát hasil akci soupeře přidržením za dres a po dvou žlutých kartách se poroučel ze hřiště. Přesto dokázali srovnat skóre na začátku druhého poločasu. Ale hosté rozhodli o třech bodech pár minut před koncem. 

 

 

    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezerva Velimi hrála od třiadvacáté minuty oslabena o jednoho hráče

reportáž připravil Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu Velim B

 

Před dvěma týdny vedoucí mužstvo tabulky Kouřim, v sobotu opět vedoucí mužstvo Jevany. V týdnu, v závěru přestupního termínu došlo ke dvěma změnám. Do áčka se vrátil z Nymburku Tomáš Jeník. Z béčka byl uvolněn na hostování do sousedního Předhradí Jan Svoboda /??/ . Na marodce je J. Slavík a T. Novák. Ale myslím, že náš trenér Conte Fogy Ptáček vymyslel optimální sestavu. Soupeře jsem neznal, ale měl jsem respekt. Ale naši kluci ukázali, že jsou lepším mužstvem.

 

Do 5.min. se hra pohybovala mezi velkými vápny. Hosté byli víc na balónu, já říkám u balónu. Obě mužstva se snažila hrát fotbal, hrálo se slušně. O to víc všechny překvapila, už v 8.min., žlutá karta pro našeho J. Vlka za zcela běžný faul.

 

Naši začali mít převahu, dobře kombinovali, dostávali se do šancí, z nich tři byly 100%. Ale přišel další drobný faul a ve 23.min. dostal J. Vlk druhou žlutou a červenou kartu. Šli jsme do deseti.

 

Teprve potom hosté ve 26.min poprvé zahrozili. Oslabení naše kluky rozhodilo. Vše pak vyústilo ve 31.min., kdy naši udělali chybu v rozehrávce a hostující Martin Hybner nekompromisně skóroval - 0:1. Tímto výsledkem také poločas skončil.

Zranění oslabila nadšeně bojující tým Velimi

Začal druhý poločas. Domácí se semkli a zvýšili bojovnost. Už ve 47.min., po akci Nedbala, vyrovnal Ondřej Kosina ranou z pravé strany přes celou branku na 1:1.

 

A přišla další smůla, dva zranění. V 52.min. střídal Ceral zraněného Čepeláka. Hosté se snažili rozhodnout, ale naši byli proti. V 61.min. je další zraněný M. Kosina a střídá ho Hrabal. V 65.min. mohla jít Velim do vedení. Výborně se uvolnil Jehlička, objevil se sám před brankařem, vystřelil k tyči, ale míč se vytočil mimo branku.

 

Už to vypadalo, že zápas skončí remízou. Ale ani štěstěna nám nepřála. V 81.min. kopali hosté roh, míč skončil ve skrumáži před brankou, Pavel Krákora byl na správném místě a nečekanou střelou rozvlnil síť. Jevany vedou 1:2. Domácí se ještě pokusili vyrovnat. Před pokutové území pronikl Hájek, byl faulován, ale Nedbalův trestný kop skončil v náruči brankáře. Jevany vítězí 1:2, dovolím si říci nezaslouženě.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jaroslav Češpiva, vedoucí týmu: Naše mužstvo bylo lepší, hrálo pěkný kombinační fotbal a dle mého názoru předvedlo výborný výkon. Ovšem stále chybí přesná finální přihrávka a gólové zakončení. Bez toho se nedá vyhrávat a proto jsme také v sobotu nevyhráli. Ale ono to přijde, jen kluci vydržte.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas s týmem Velimi začal oboustranně svižným fotbalem. Domácí tým se od začátku prezentoval velmi rychlou a kombinační hrou, ale naše obrana v čele s brankářem Trázníkem byla pozorná. Poté došlo na obou stranách k neproměnění několika gólových šancí. A tak se v 31. minutě prosadil Hybner, který sólem přes tři domácí hráče dostal náš tým do vedení 1:0. Do druhého poločasu nastoupili domácí s ještě větší intenzitou dosavadní výsledek zápasu otočit . To se jim také podařilo a vyrovnali na 1:1. Řada dalších šancí zůstala na obou stranách nevyužita. A tak se na nás v 83. minutě usmálo štěstí. Krákora z deseti metrů propálil vše, co mu stálo v cestě a my si vezeme tři cenné body do Jevan. Svým hráčům děkuji za velmi dobrý a disciplinovaný výkon.



Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hlavnička Radek - KUBELKA Petr (N), LAHODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2017 00:30
K zápasu Velim - Jevany. Dvakrát Vlk soupeře za drez určitě nedržel.
Možná v prvním případě v boji o míč a ještě na půlce.A hned žlutou? To se nedělá ani v Anglii. Ale ono se to hodilo, co? A hráči zápasu jsou tři z Jevan? Velim byla jednoznačně lepší a nemá tam ani jednoho. Nebudu se rozčilovat. Raději budu psát básničky. PS. A proč musí postoupit Jevany? Slyším to dost často. Jč