1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod B doma nezaváhal s rezervou Pelhřimova


Branky


0

V sobotu se Na Losích odehrálo utkání rezerv divizních týmů, které odehrály svůj zápas již minulý týden. A ani tentokrát si hosté body neodvezli. Tentokráte vyrovnané utkání rozhodl ve 30. minutě jedinou brankou v utkání domácí záložník Hejkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrál pohledný a atraktivní fotbal. Otevřít skóre mohl jako první Pelhřimov, ale jejich pokus zastavilo břevno Rezničenkovy brány. Na druhé straně se po centru Vendla ocitl za obranou sám nehlídán Molák, který ovšem překopl Zabloudilovu svatyni. Hosté hrozili spíše z rychlých protiútoků. Ve velké příležitosti zneškodnil výborně chytající Rezničenko pelhřimovského Starého. Ve 30. minutě se potvrdilo fotbalové pravidlo „nedáš – dostaneš“. Hejkal proběhl velkým vápnem a jeho střela skončila za zády Zabloudila. Slovan se tak ujal vedení 1:0. Pojistit vedení mohl do konce první půle ještě domácí mladíček Horn, ale při samostatné akci mu míč utekl od kopaček.

V druhém poločase hosté zvýšili obrátky, ale ani velká šance Hrnčíře si cestu do domácí branky nenašla. Střídání šancí na obou stranách pokračovalo. Hlavička Halamky po rohu Fialky a krásné nůžky Horna však v síti rezervy Pelhřimova brankou neskončily. Po rohu Slovanu a zaváhání v rozehrávce si balon vzal na své půli Šafařík, sólem přes celé hřiště se dostal až před Rezničenka, ovšem jeho pokus zastavila tyč. V posledních minutách měl Slovan štěstí. Zahrávaný trestný kop nejprve Rezničenko vyrazil před sebe a z následnou dorážkou si poradil taktéž, i přesto, že dostal v souboji pořádně naloženo. Z následného rohu pak domácí brankář bravurně vytáhl dorážku, a především díky němu zůstali důležité tři body v boji o postup na domácí půdě Havlíčkova Brodu.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Martin Křišťál, trenér Havlíčkova Brodu B: Potvrdili jsme roli favorita, ovšem soupeř podal velmi kvalitní výkon a fotbal se musel líbit.

FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec , trenér Pelhřimova B: Myslím, že jsme odehráli nejlepší zápas na podzim, ale paradoxně jsme ho prohráli. Kluci podali opravdu vynikající výkon, takže jsem byl z utkání nadšený. Pohořeli jsme jen na neproměňování velkých šancí, nastřelili jsme tyč, břevno a v závěru Havlíčkův Brod podržel znovu skvělý Rezničenko v bráně. Je velmi těžké z týmu někoho vyzdvihovat, protože celý mančaft podal opravdu vynikající výkon.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
I. Rezničenko [-] - J. Molák [-] , O. Berky [-] , R. Halamka [-] , V. Halák [-] - D. Hejkal [-] , M. Hübner [-] , P. Fialka [-] , T. Vendl [-] - A. Rokos [-] , J. Horn [-]

FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - F. Brada [-] , J. Chadim [-] , M. Skořepa [-] , P. Rysl [-] - M. Hložek [-] , J. Starý [-] , D. Poul [-] , O. Šafařík [-] - J. Kubík [-] , M. Hrnčíř [-]

Hráči zápasu: I. Rezničenko , M. Hübner - P. Rysl , J. Chadim .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.