2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavní rozhodčí se nedostavil k utkání a tak pískal "rozhodčí - laik"


Branky


50. J. Fořt , 73. M. Bubeník - 10. D. Janouch , 30. D. Janouch , 39. M. Hybner , 54. D. Janouch (p.)
0

Hosté si zajistili třígólový náskok už v prvním poločase a výhru udrželi až do konce. David Janouch opět splnil jeho průměrnou normu tří gólů na zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jevany si zajistily třígólový náskok

Marně čekali hráči, diváci i funkcionáři na delegovaného rozhodčího Humpoláka. Když se nedočkali, tak se řízení po dohodě ujal žiželický Michal Midloch starší a utkání odřídil perfektně.   "Chybí nám dva hráči základu, ale naopak se nám do sestavy vrátil Popelka", uvedl před utkání hostující trenér Jan Lahoda.    Utkání po "čekačce" začalo svižně a hra se přelévala z jedné strany na druhu. Již po deseti minutách šli hosté do vedení, když se poprvé v utkání prosadil jevanský střelec David Janouch - 0:1. Poté pokračovala oboustranně útočná a otevřená hra, která přinášela gólovky na obou stranách. Bohužel, diváci na další gól museli čekat až do třicáté minuty. Padl ale opět do domácí sítě. Po rychlém protiútoku udeřil podruhé David Janouch - 0:2.    Jevanští se postupně stávali lepším týmem a na hřišti začínali dominovat. Výsledkem byl třetí gól za zády domácího gólmana Rokose. Po krásné individuální akci navýšil jeden z nejlepších hostujících hráčů David Hybner na 0:3. Tímto výsledkem poločas skončil a domácí měli v kabině o čem přemýšlet.    

Hosté polevili a domácí mohli korigovat

Druhý poločas byl herně vlažnější. Domácí se snažili o kontaktní branku, ale hosté celkem pohodlně zachytávali jejich akce. Ale po pěti minutách druhé půle se před Češnerem objevil Jiří Fořt a snížil na 1:3. Vykřesal jiskřičku naděje, která ale byla uhašena hned po dalších čtyřech minutách. Po faulu na Hybnera zkompetoval hattrick z pokutového kopu David Janouch - 1:4.

 

Domácí hráči se potom vrhli do obléhání jevanské brány. Jediným výsledkem ale byla kosmetická úprava výsledku po gólu Michala Bubeníka - 2:4

 

Žiželičtí tak nezažívají ideální vstup do sezóny a mají na kontě pouhé dva body. Za týden jedou do Peček, kde je také nečeká nic jednoduchého. Naopak Jevany po zpackaném jaru v nové sezóně válí a patří jim aktuálně druhá příčka.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Jevany po celý zápas lepším týmem a zasloužená výhra. Mají dobře poskládaný tým z mladých kluků a zkušených hráčů. Podle mého mínění jeden z aspirantů na postup. Naše mužstvo podalo hodně špatný výkon, bez nasazení, bojovnosti a touze po vítězství. S takovým výkonem nemohu být spokojen. Jen nemohu pochopit, jak nemůže dorazit hlavní rozhodčí na zápas okresního přeboru.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: K zápasu se nedostavil delegovaný rozhodčí a tak se této úlohy zhostil domácí laik. Utkání začalo ve velmi svižném tempu. V průběhu utkání bylo vidět několik neproměněných šancí na obou stranách. Přesto jsme to byli my, kdo si v první půli vypracoval dostatečný náskok. Domácí na začátku druhé půle snížili, ale Janouch s přehledem navýšil z penalty. Poté nás domácí zatlačili a kontaktním gólem uzavřeli skóre zápasu na 2:4. Hráčům děkuji za obětavý výkon a domácímu rozhodčímu za velmi dobře odřízený zápas.



Sestavy


SK Žiželice
L. Rokos [-] - M. Bubeník [-] , J. Hruška [-] , M. Midloch ml. [-] , M. Živný [-] - L. Bláha [-] , D. Mejvald [-] , J. Fořt [-] , A. Apiján [-] - D. Chlupáč [-] , M. Javůrek [-] -


Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.