1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty vezou tři body a vrátily Dobrému Poli loňské porážky


Branky


0

V loňské třetitřídní sezóně dokázal Dobráč vyhrát obě utkání a tak byl i tentokrát favoritem. Ale hosté po vyrovnaném poločase rozhodli o třech bodech po patnácti minutách druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli pasívní, ale do šancí Dobráč nepouštěli

Reportáž zpracoval Roman Nešpor, hrající trenér Čechie Tuklaty.

 

Do zápasu s velmi známým soupeřem jsme nastupovali s pozměněnou sestavou, nemohl jsem počítat s pěticí hráčů včetně Davida Jambora a kapitána Halgaše. Naštěstí máme momentálně početný tým a také jsme věděli, že domácím chybí také hráči. Do zápasu jsme šli s cílem nepouštět domácí do brankových příležitostí, chtěli jsme eliminovat jejich střed zálohy, což se nám docela dařilo. I když měli domácí optickou převahu, nedokázali si vytvářet vyložené šance a náznaky šancí zmařila naše obrana nebo golmán Pazdera. Ovšem naše pasivita směrem dopředu se mi moc nelíbila. Nepodporovali jsme na hrotu Vondráčka a rychle se na nás valily útoky domácích. I tak se nám podařilo vstřelit branku, po dlouhém pasu do pokutového území dobře zabojoval Vondráček, po chybě domácího brankáře se míč dostal k Michalovi Pytlounovi a ten už měl lehkou úlohu - 0:1. Domácí zapnuli, hráči se více vysunuli a my jsme se opět bránili. Po několika menších chybách se míč dostal k domácímu záložníkovi, Pavlovi Královskému a ten s pomocí teče prostřelil Pazderu - 1:1. To nás mrzelo, chtěli jsme vydržet do přestávky. Ještě před inkasovaným gólem se nám podařilo vstřelit druhou branku, ale byl odpískaný ofsajd, dle informací naprosto správně. 

Domácí kombinovali, ale hosté byli nebezpeční v protiútocích

Do druhého poločasu jsme šli odhodláni a věřili jsme, že máme šanci odvést tři body. Opět jsme dobře bránili, domácí byli víc na míči, ale my jsme oproti prvnímu poločasu měli lepší protiútoky, ze kterých jsme byli nebezpeční. Jeden z takových útoků jsme proměnili, po krásné individuální akci Pytlouna dostal Petr Jambor přihrávku a míč "uklidil" pod břevno - 1:2. Do konce zbývalo nějakých pětadvacet minut a my jsme bojovali jeden za druhého, Tři body už se nám podařilo ubránit.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč Dobrého Pole: První gól jsme inkasovali po chybě našeho gólmana, když podběhl centr a následnou hlavičku hráče Tuklat. My jsme měli tři dobré šance, kdy jsme přešli přes střed hostující obrany a dostali se do zakončení z hranice velkého vápna, bohužel z toho byl jen jeden gól Královského. Ve druhém poločase šlo jen o to, kdo udělá chybu, bohužel jsme to byli my, co nabídli šanci hostům, kteří jí potrestali. Zápas rozhodli Michal Pytloun s Petrem Jamborem, kteří ještě nedávno oblékali dobropolský dres, proto měli o motivaci postaráno. Nám se nepodařilo na inkasovaný gól odpovědět.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Náš výkon byl velmi týmový a díky veliké obětavosti naších hráčů jsme vybojovali první tři okresní body. Ze zápasu mám velmi dobrý pocit, bylo to dobré bojovné utkání z obou stran, výkon rozhodčího bez chyb! Do dalšího utkání budu mít příjemné starosti, kdo bude v základní sestavě.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , O. Beránek [-] , O. Štika [-] - P. Varyš [-] , T. Kušta [-] , P. Královský [-] , D. Špička [-] - J. Žirovnický [-] , D. Švrčula [-] (81. F. Krejčí [-] ) -

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - R. Nešpor [-] , P. Jambor [-] , J. Vébr [-] , L. Werbynský [-] - M. Pytloun [-] , M. Goll [-] (59. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , M. Kotala [-] , L. Blaščok [-] (90. T. Kuneš [-] ) - L. Martinec [-] , J. Vondráček [-] (88. M. Procházka [-] ) -

Hráči zápasu: P. Jambor , J. Vondráček , R. Nešpor .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchý Aleš - VARYŠ Petr (N), HOFMAN Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.