3:2p.
(1:0)
52. D. Konůpek
70. J. Mašín (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V napínavém derby mezi Radimí a Plaňany rozhodovaly až penalty


Branky


0

Do dopoledního zápasu vstupovaly týmy po pátečním posvícenském reji. Bylo to derby se vším, co k derby patří. Důrazné souboje, hodně emocí, solidní divácká kulisa. Konečný výsledek odpovídá dění celého utkání a bod navíc si po penaltách připsali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili mezery v obraně Plaňan

"Hlídal jsem na posvícení až téměř do rána, ale kluci jsou uvědomnělí...", uvedl před začátkem zápasu hostující trenér Tomáš Kučera.

 

Hned v první minutě vyslal Hrstka za domácí obranu Klucsku, ale jemu míč při zpracování utekl. Na druhé straně se dral po pravé straně Čábelka, byl zastaven Schwarzem, ale po rychle vhozeném autu mohl znovu poslat míč do vápna hostů, kde Exner důrazně dohrál souboj a na zemi zůstal otřesený M. Freund. Další rychlý náběh domácích končil centrem Procházky do prostoru nikoho.

 

Do šancí se dostávali i hosté. Švehlův centr z trestného kopu hlavičkoval tvrdě T. Freund, ale mimo tyče, Brecíkův průnik zakončený střelou zamřil gólman Arnold a Schwarzův pokus z trestného kopu mířil jen do zdi a opakovaná střela po odrazu šla mimo.

 

Poté se zase dostali ke slovu Radimští a hned gólově. Hosté ztratili balón při rozehrávce od vlastní šestnáctky, ten putoval rychle na kopačky Ivo Procházky, který podél Hradeckého otevřel skóre - 1:0. To mohli domácí během pár minut navýšit, ale Čábelka se ve slušné pozici umotal v kličkách a střela Ružinského minula šibenici o půl metru.

 

Zahrozili i hosté brejkem Hrstky a Beníškem, ale míč jim utekl od kopaček, přesto mohl Hrstka skórovat. Odkop Arnolda jej totiž trefil do hlavy a od ní putoval mimo tyče jeho brány. Nebezpečnější byli hosté. Míč za obranu dostal Čábelka i Procházka, ale skórovat nedokázali.

 

Těsně před přestávkou se mohlo měnit skóre na obou stranách. Nejprve Ružinský z trestného kopu mířil těsně mimo a na druhé straně odražený míč z odvráceného rohového kopu neusměrnil mezi tyče Konůpek.

Konůpek nastartoval obrat

Již úvodní minuty druhé půle přinesly obrovskou možnost ke skórování. Při rozehrávce váhal Mašín, míč se dostal k Beníškovi, který postupoval sám na Arnolda. Ten jeho střelu ale výtečně lapil. Na druhé straně před nabíhajícím Čábelkou ukopl míč včas Hradecký.

 

Vyrovnání přišlo po sedmi minutách druhé půle. Klucska se uvolnil po levé straně, poslal přízemní míč před Arnoldovu bránu a David Konůpek jej uklidil do sítě - 1:1

 

Domácí se dostali k ohrožení Hradeckého brány po centru Vaníčka, když míč odvracel Češner nešťastně na vlastní bránu. Hradecký ale zakročil včas. V sedmdesáté minutě bylo skóre otočeno. Trestný kop čechral Švehla na hlavičku, v souboji byl Mašín se Schwarzem a míč doplachtil do sítě. Gól byl rozhodčím uznán jako vlastní - 1:2

 

Srovnat mohl Čábelka, ale v průniku ho vychytal Hradecký. Ten vyrazil i dělovku Synka. Další Synkova pumelice vedla již k vyrovnání. Jeho ránu ze třiceti metrů usměrnil na bránu šikovně Jan Vaníček, Hradecký míč stačil vyrazit, ale jen zpět k nohám Vaníčka a na jeho opakovanou střelu už nestačil - 2:2

 

Závěrečná desetiminutovka přinesla mnoho soubojů, faulů a emocí. Šanci k rozhodnutí měl Hrstka, ale byl zastaven pro ofsajd, přestože pomezní nic nesignalizoval. Pokračovallo se tedy sérií pokutových kopů. 

Brecík byl jediný, kdo neproměnil

Začínali domácí a proměnili dva pokusy. Druhý pokus hostů lapil Brecíkovi Arnold. Ostatní střelci již své pokusy proměňovali a rozhodnutí padlo z kopačky Vaníčka. Domácí tedy berou v derby dva body, Plaňany odvážejí jen jeden.



Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, hrající trenér: Zápas s Plaňany nabídl vše, co má derby obnášet. Čtyři branky, pokutové kopy a obrovská vůle po vítězství. V prvním poločase jsme se dostali do vedení a vytvořili si několik šancí ke skórování. V druhém poločasu jsme obdrželi dva góly a dostali tím soupeře do brankové výhody. Naštěstí v poslední pětiminutovce se nám podařilo vyrovnat a dostat tak zápas do penalt, v kterých jsme byli úspěšnější.

TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Po dlouhé době sousedské derby, které bylo velmi vyhecované, bohužel často díky zvláštním rozhodnutím nebo přehlédnutím pana rozhodčího - na obě strany... Domácí nás od začátku přehrávali bojovností a tvrdostí, se kterou jsme se v prvním poločase nedokázali několikrát vyrovnat. Domácí po naší chybě při rozehrávce vstřelili úvodní branku a pár našich náznaků vyrovnání nepřineslo. Ve druhém poločase to již z naší strany bylo o mnoho lepší a díky brankám Konůpka a Schwarze jsme obrátili skóre. Za zmínku stojí obrovská šance Beníška, který s ní však naložil způsobem, který můžeme promítat na Silvestra.... Domácí od cca 75 min vystupňovali svůj tlak a dosáhli (sice z několikametrového ofsajdu) asi zaslouženého vyrovnání.



Sestavy


TJ Viktoria Radim
V. Arnold [-] - L. Synek [-] , J. Ontl [-] (70. P. Škopek [-] ) , J. Mašín [-] , P. Král [-] - T. Dejl [-] , M. Ružinský [-] , J. Vaníček [-] , O. Exner [-] (28. R. Procházka [-] ) - J. Čábelka [-] , I. Procházka [-] -

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - M. Češner [-] , D. Konůpek [-] (82. M. Grulich [-] ) , A. Schwarz [-] , M. Freund [-] - M. Švehla [-] (72. J. Kozdera [-] ) , J. Klucska [-] , T. Freund [-] (77. J. Andrašík [-] ) , P. Brecík [-] , M. Beníšek [-] - M. Hrstka [-] -

ŽK: 3. O. Exner , 29. T. Dejl , 38. J. Čábelka , 56. L. Synek , 69. J. Mašín , 90. I. Procházka - 38. M. Freund , 85. J. Kozdera .
Hráči zápasu: V. Arnold , J. Vaníček - M. Češner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POKLOP Petr - PROCHÁZKA Radek (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.