Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky doma schytaly debakl


Branky


0

Hned v prvním kole OP se potkali dva loňští účastníci 1.B třídy. Statisticky měli navrch hosté z Býchor, protože oba poslední zápasy skončily jejich výhrou. Bylo tomu tak i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná půle přinesla jednobrankový náskok hostům

První poločas byl vcelku vyrovnaný, i když bylo vidět, že hosté jsou fotbalovější. V polovině poločasu šli do vedení po brance Jakuba Vyhnánka - 0:1.

 

 

 

Rychlý druhý gól hosty uklidnil a postupně navýšili skóre

Vstup do druhého poločasu vyšel hostům náramně a brzy se radovali z druhé branky. V průběhu druhého dějství pak postupně dosáhli celkového výsledku 0:5.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Býchory nás jednoznačně přehráli nejen výsledkově, ale i herně. Byli přesnější v přihrávkách,  důraznější v osobních soubojích a byli na tom lépe i fyzicky. V polovině první půle jsme z nenápadné akce inkasovali poprvé. Do té doby se dalo říct, že jsme soupeře do nebezpečných akcí nepouštěli, ale gól v naší síti dal býchorským klid a nás psychicky nalomil. Do poločasu jsme už ale gól nedostali, a tak jsme ještě stále doufali v obrat. Bohužel jsme nezvládli vstup do druhé půle, kdy první útok a střela na naší branku znamenala dvougólové vedení Býchor. Když o pár minut později padl třetí gól, bylo prakticky po zápase.




Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - P. Zelenka [-] , M. Šourek [-] (46. M. Rauch [-] ) , S. Pokorný [-] , T. Koubský [-] - J. Svoboda [-] , F. Šlejmar [-] , T. Podnecký [-] (62. M. Hendrych [-] ) , M. Hanousek [-] - Z. Bulíř [-] , M. Bílý [-] -

TJ Sokol Býchory
J. Berger [-] - L. Lev [-] , M. Zach [-] , J. Vyhnánek [-] , J. Teplý [-] , V. Pošík [-] (62. J. Klimeš [-] ) , Z. Jirkovský [-] , M. Chvalovský [-] (46. J. Říha [-] ) , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , L. Funda [-]

ŽK: 7. M. Šourek , 48. P. Zelenka .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.