1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmá výhra v řadě se nekonala. Polná B pouze remizovala s posledním Novým Rychnovem


Branky


0

V Polné viděli diváci rezervu již podruhé během tří dnů a těšili se, že polenští protáhnou sérii vítězství na sedm, ovšem opak byl pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali zhurta a hned ve 4. minutě se důrazným napadáním rychnovské obrany dostal do příležitosti Jakub Holub a sám zařídil polenskému týmu vedení střelou z dvanácti metrů přesně k tyči. V 7. minutě se akce opakovala, ale ke smůle Holuba skončila střela na tyči. V 10. minutě přišla rychnovská střelnice, když hosty skvěle vychytal na třikrát domácí Vavroušek a čtvrtou ránu chytil skluzem bek Rychlý. Veliká šance přišla ve 25. minutě, kdy výborně hrající Jakub Holub šel sám na Plavce, který ho ovšem perfektně vychytal. Vyrovnání přišlo po půlhodině hry. Hostující Ondřej Kratochvíl natáhl z dálky ke střele, tu neudržel v rukavicích Vavroušek a dobíhající Parkan vyrovnal.

V druhém poločase se blýskl sólem Jakub Holub, ale v zakončení slabou střelou selhal. Poté se do šance dostal Diviak, avšak jeho střela mířila vysoko nad.

V 71. minutě vystřelil Jan Kratochvíl z dobrých 24 metrů a Vavroušek konečky prstů vyrazil na roh. Polenští měli v těchto minutách mírnou převahu, ale byli v koncovce velmi neplodní. V samotném závěru utkání mohl rozhodnout žolík Tomas, když se řítil sám na Plavce, ale v tutovce totálně zklamal, jeho oblíbený lob skončil v náruči brankáře hostů.

Rezerva Polné tak poprvé na jaře ztratila body a skončila tím její vítězná šňůra šesti vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jan Rychlý, trenér Polné B: S posledním týmem je remíza rozhodně ztrátou. Měli jsme dost šancí, které jsme ovšem neproměnili, zatímco soupeř z ojedinělé šance vyrovnal na 1:1. Remíza je tedy zklamáním, ale jednou to zkrátka přijít muselo.




Sestavy


Slavoj Polná B
D. Vavroušek [-] ( [-] ) - D. Kratochvíl [-] , P. Mezera [-] , J. Rychlý [-] , D. Jaroš [-] - M. Šimek [-] (46. M. Holas [-] ) , Š. Diviak [-] (62. T. Holub [-] ) , F. Gondek [-] , J. Dvořák [-] - J. Holub [-] (77. P. Tomas [-] ) , V. Jelínek [-]

TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - V. Mareš [-] , J. Červenka [-] (46. T. Bouz [-] ) , O. Kratochvíl [-] , T. Paclík [-] - J. Švec [-] , J. Mareš [-] , M. Faltýnek [-] (85. V. Březina [-] ) , D. Karpíšek [-] - J. Kratochvíl [-] , M. Parkan [-] (46. D. Římal [-] )

Hráči zápasu: J. Holub .
Počet diváků: 101.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.