1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Rychnov zvítězil nad Bedřichovem a oživil naději na záchranu


Branky


0

Důležité utkání v boji o záchranu sehrál Nový Rychnov, který na své půdě přivítal tým Bedřichova. Vyrovnané utkání, které nepřineslo velkou porci fotbalové krásy, rozhodl v 82. minutě Faltýnek, který tak dal svému týmu do závěrečných bojů naději na záchranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se hrálo na těžkkém a podmáčeném terénu, kterému nepřidala ani nízká teplota a neustálé mrholení. 

Domácí však vlétli do zápasu se vší vervou. Nakopávanými balony neustále zaměstnávali obranu Bedřichova, která však nedovolila rychnovským útočníkům dostat se do větší příležitosti.

Ve druhé půli bylo utkání taktéž velmi vyrovnané a ani jedno mužstvo nedokázalo druhou obranu překvapit. Utkání spělo k bezbrankové remíze, když v se do příležitosti v 82. minutě dostal po zaváhání bedřichovské obrany Faltýnek a strhnul vítězství na stranu Nového Rychnova, který tak i nadále živí naději na záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Do utkání jsme vstoupili s poměrně zdecimovaným týmem, protože nám chybělo hned několik zraněných hráčů. V utkání jsme neměli na víc, než na bod, ale bohužel na konci jsme zaváhali na polovině hřiště a soupeř nás potrestal a rozhodl utkání.



Sestavy


TJ Start Nový Rychnov
R. Plavec [-] - V. Mareš [-] , J. Červenka [-] , D. Karpíšek [-] , O. Kratochvíl [-] - J. Švec [-] , T. Paclík [-] , M. Mugrauer [-] , J. Mareš [-] - M. Faltýnek [-] , J. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] , F. Matějka [-] , T. Grepl [-] - D. Novák [-] , D. Pekárek [-] , J. Paulík [-] , D. Vaněk [-] - P. Severa [-] , V. Cvach [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.