0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání jara zvládla lépe rezerva Havlíčkova Brodu


Branky


0

Do Speřic přijížděla rezerva Havlíčkova Brodu na nejsledovanější utkání 20. kola I. A třídy sk. A. Dva týmy z čela tabulky si to rozdaly o prvenství a o lepší pozici do závěrečných bojů o postup do krajského přeboru. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na perfektně připraveném hřišti a s dobrou diváckou kulisou se od začátku hrál velmi pohledný, rychlý a bojovný fotbal. Havlíčkobrodská rezerva, jejíž divizní  A tým odehrál svoje derby s Pelhřimovem už v sobotu, přijela v sestavě i se Sklenářem a Kubátem. V první půli držel Slovan míč více na svých kopačkách, ale do vyložené šance se nedostal. Domácí měli tři dobré střelecké příležitosti, ovšem v koncovce se jim, až na jednu střelu, která skončila na Rezničenkově břevně, nedařilo.

V druhém poločase pokračovala parádní podívaná. O výsledku rozhodla povedená střela Hübnera z 52. minuty, který dostal pas od Kubáta a Brzoň byl zcela bez šance. Domácí museli hru otevřít, avšak do pořádně šance se nedostali. Naopak mohli ještě inkasovat, ale Polívka i Sklenář své šance neproměnili.

Havlíčkův Brod B se tak vrátil na první místo, které ztratil páteční prohrou na hřišti Bedřichova.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Pavel Svoboda, vedoucí týmu Speřic: Hosté, kteří odehráli svoje derby s Pelhřimovem už v sobotu přijeli značně posílení o hráče z A týmu, konkrétně o Kubáta a Sklenáře, kteří byli v sobotu k nezastavení. V první půli jsme měli několik šancí, ale neproměnili jsme je, a proto rozhodla jediná branka v utkání, kterou vstřelil Havlíčkův Brod.

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Martin Křišťál, trenér Havlíčkova Brodu B: Je dobře, že jsme utkání zvládli, ale myslím, že to nebyl nejdůležitější zápas jara. Do konce je ještě dost času, ztratit můžeme jak my, tak Speřice. Od začátku jsme byli fotbalovější, soupeř hrál zbytečně agresivně. Musím poděkovat klukům za z naší strany dobře zvládnutý zápas. Určitě nám také pomohly posily z A týmu.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
R. Brzoň [-] - D. Vlček [-] , T. Vrzalík [-] , J. Holenda st. [-] , M. Čermák [-] - D. Jančík [-] , M. Štěpánek [-] , L. Ganobjak [-] , M. Pohan ml. [-] - P. Štěpán [-] , D. Morava [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
I. Rezničenko [-] - V. Halák [-] , K. Svoboda [-] , J. Kubát [-] , T. Tůma [-] , P. Novotný [-] , R. Halamka [-] - D. Bláha [-] , M. Hübner [-] , A. Polívka [-] - V. Sklenář [-] (85. T. Vendl [-] )

Hráči zápasu: M. Hübner .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.